Juwel HeliaLux SmartControl Μεγαλύτερη προβολή

Juwel HeliaLux SmartControl

15697

Νέο προϊόν

Είναι δυνατό να προγραμματίζετε και να ελέγχετε άνετα τις μονάδες φωτισμού HeliaLux με το κινητό σας τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή μέσω WiFi χρησιμοποιώντας το HeliaLux SmartControl.
Διαχειριστείτε άνετα τις ατομικές σας καθημερινές ρουτίνες μέσω του browser σας.Οι μονάδες φωτισμού HeliaLux ελέγχονται μέσω του δικτύου WiFi.
Ο ελεγκτής σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις συνθήκες φωτισμού στο ενυδρείο σας στις ανάγκες σας.Μέχρι και 16 φάσεις φωτισμού εκτός από τις ώρες για ανατολή και ηλιοβασιλέμα μπορούν να προγραμματιστούν άνετα και ξεχωριστά για κάθε ημέρα.Καθορίστε γρήγορα και εύκολα τις διαθέσεις φωτισμού στο ενυδρείο σας ανάλογα με την ώρα της ημέρας και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον υποβρύχιο κόσμο σας με αυτό το εφέ χρώματος.Τα ελεύθερα ρυθμιζόμενα κανάλια χρώματος επιτρέπουν επίσης τη συγκεκριμένη και ατομική ρύθμιση των μεμονωμένων ρυθμίσεων του φεγγαριού.
Οι διαχωριστές (splitters) HeliaLux (Δεν συμπεριλαμβάνονται) επιτρέπουν να ελέγχονται ταυτόχρονα από ένα HeliaLux SmartControl έως δύο LEDs HeliaLux ή δύο φωτιστικά HeliaLux Spectrum.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

191,25 € (Με Φ.Π.Α.)

0.28 kg

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία