Seachem Tidal 110 Μεγαλύτερη προβολή

Seachem Tidal 110

19669

Νέο προϊόν

Διαστάσεις
Μήκος: 29,5 cm
Πλάτος: 19,2 cm
Ύψος: 24,2 cm
Μέγεθος ενυδρείου Έως 400 λίτρα
Ρυθμός ροής 2000 L / H
Ισχύ 10W
Όγκος φίλτρου 3.2 λίτρα

Περιεχόμενα συσκευασίας
Φίλτρο
Σφουγγάρι
Seachem Matrix

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

138,70 € (Με Φ.Π.Α.)

2.5 kg

Άλλες πληροφορίες

Χαρακτηριστικά

Υποδοχές εξαερισμού
Οι σχισμές εξαερισμού στο καπάκι του φίλτρου και οι αυλακώσεις αερισμού κατά την εκροή διασφαλίζουν ότι το νερό που επιστρέφεται στη δεξαμενή είναι πλήρως οξυγονωμένο και μεγιστοποιεί την ανταλλαγή αερίων κατά τη διάρκεια της διήθησης.

Η ρυθμιζόμενη τηλεσκοπική εισαγωγή επιτρέπει την λήψη νερού από οποιοδήποτε επίπεδο της δεξαμενής χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε το φίλτρο.

Ένας θερμαντήρας μπορεί να συνδεθεί στο πλάι με ένα προαιρετικό κλιπ θερμαντήρα, επιτρέποντας καλύτερη διασπορά θερμαινόμενου νερού μέσω του ενυδρείου

Ροή από κάτω προς τα πάνω
Η αντλία ωθεί το νερό προς τα πάνω στο καλάθι του φίλτρου, μπαίνει μέσα από το κάτω μέρος του καλαθιού και ωθείται προς τα έξω.Η ροή από κάτω προς τα πάνω διασφαλίζει ότι το νερό που έρχεται σε επαφή θα φιλτράρει όλα τα μέσα και δεν μπορεί να περάσει ή να υπερβεί τα μέσα φίλτρου, όπως με τα φίλτρα ανάρτησης με ροή από πίσω προς τα εμπρός.

Ειδοποίηση συντήρησης
Με την πάροδο του χρόνου, τα μέσα φιλτραρίσματος μπορούν να λερωθούν με μείωση των ροών ή παρεμπόδιση της ροής του νερού μέσω αυτού.Όταν αυτό συμβαίνει σε φίλτρα Tidal, το νερό ανακατευθύνεται γύρω από το φίλτρο και επιστρέφει στο ενυδρείο μέσω μιας πρίζας στο πλάι.Το ανακατευθυνόμενο νερό σπρώχνει την μπλε ειδοποίηση συντήρησης στο πάνω μέρος του φίλτρου, σηματοδοτώντας ότι το φίλτρο πρέπει να καθαριστεί.

Επιφανειακό skimmer
Το επιφανειακό skimmer θα συλλάβει το νερό ακριβώς κάτω από την επιφάνεια.

Ρύθμιση ροής
Η ροή της αντλίας είναι ρυθμιζόμενη χρησιμοποιώντας το κουμπί στο μπροστινό μέρος

Χωρίς κασετίνες φίλτρου
Το καλάθι φίλτρου έχει τεράστια χωρητικότητα για να κρατά τα μέσα φιλτραρίσματος της επιλογής σας στη διαμόρφωση της επιλογής σας.Όλα τα φίλτρα Tidal συνοδεύονται με Seachem Matrix για να ξεκινήσετε.

Χωρίς συντήρηση ακαταστασίας
Το καλάθι είναι πλήρως αφαιρούμενο και ασφαλίζει στο καπάκι του φίλτρου για εύκολο καθαρισμό.

Αντλία αυτόματης προετοιμασίας
Η αυτόματη αντλία σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να γεμίσετε το καλάθι φίλτρου με νερό για την έναρξη ενός νέου φίλτρου

Αυτοκαθαριζόμενη πτερωτή
Η αυτοκαθαριζόμενη, ανθεκτική στη διάβρωση πτερωτή είναι κατάλληλη τόσο για περιβάλλοντα αλμυρού νερού όσο και γλυκού νερού.Αυτό μειώνει τη συντήρηση και καθιστά το φίλτρο κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία