API GH & KH TEST KIT Μεγαλύτερη προβολή

API GH & KH TEST KIT

12999

Νέο προϊόν

Αυτό το κιτ δοκιμής περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μετρήσετε τη γενική και ανθρακική σκληρότητα του νερού του ενυδρείου σας.

Οφέλη:
Παρακολουθεί τo GH & KH για να δημιουργήσει έναν πιο φυσικό βιότοπο.
Χρησιμοποιήστε το σε γλυκό νερό.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

23,00 € (Με Φ.Π.Α.)

0.1 kg

Άλλες πληροφορίες

Κατευθύνσεις:

Για δοκιμή KH

1. Ξεπλύνετε ένα καθαρό δοκιμαστικό σωλήνα με νερό.
2. Γεμίστε το δοκιμαστικό σωλήνα με 5 ml νερού που πρόκειται να δοκιμαστεί (στη γραμμή του σωλήνα).
3. Κρατώντας το φιαλίδιο κάθετα, προσθέστε KH Test Solution, μία σταγόνα τη φορά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει τον αριθμό των σταγόνων που προστίθενται.
4. Κλείστε τον δοκιμαστικό σωλήνα και αναποδογυρίστε αρκετές φορές.
5. Η δοκιμή ολοκληρώνεται όταν το νερό του δοκιμαστικού σωλήνα, μετά την ανάδευση, μετατραπεί από μπλε σε κίτρινο. Εάν δυσκολεύεστε να διακρίνετε το χρώμα μετά την προσθήκη της πρώτης σταγόνας του διαλύματος ελέγχου, αφαιρέστε το καπάκι από το δοκιμαστικό σωλήνα και, κρατώντας το πάνω από ένα λευκό φόντο, κοιτάξτε προς τα κάτω μέσα από το σωλήνα.
6. Η τιμή KH καθορίζεται από τον αριθμό των σταγόνων διαλύματος ελέγχου που πρέπει να προστεθούν για να μετατραπεί το νερό στον δοκιμαστικό σωλήνα σε κίτρινο χρώμα.

Για τη δοκιμή GH
1. Ξεπλύνετε ένα καθαρό δοκιμαστικό σωλήνα.
2. Γεμίστε το δοκιμαστικό σωλήνα με 5 ml νερού που πρόκειται να δοκιμαστεί (στη γραμμή του σωλήνα).
3. Κρατώντας το φιαλίδιο κάθετα, προσθέστε GH Test Solution, μία σταγόνα τη φορά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει τον αριθμό των σταγόνων που προστίθενται.
4. Κλείστε τον δοκιμαστικό σωλήνα και αναποδογυρίστε αρκετές φορές μετά από κάθε πτώση.
5. Η δοκιμή ολοκληρώνεται όταν το νερό του δοκιμαστικού σωλήνα, μετά την ανάδευση, μετατραπεί από πορτοκαλί σε πράσινο. Εάν δυσκολεύεστε να διακρίνετε το χρώμα μετά την προσθήκη της πρώτης σταγόνας του διαλύματος ελέγχου, αφαιρέστε το καπάκι από το δοκιμαστικό σωλήνα και, κρατώντας το πάνω από ένα λευκό φόντο, κοιτάξτε προς τα κάτω μέσα από το σωλήνα.
6. Η τιμή GH καθορίζεται από τον αριθμό των σταγόνων αντιδραστηρίου που πρέπει να προστεθούν για να μετατραπεί το νερό στον δοκιμαστικό σωλήνα σε πράσινο χρώμα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία