sera toxivec 100ml Μεγαλύτερη προβολή

sera toxivec 100ml

13912

Νέο προϊόν

Αφαιρεί άμεσα την ιχθυοτοξική αμμωνία και τα νιτρώδη.
Δεσμεύει βαρέα μέταλλα όπως ο μόλυβδος και ο χαλκός.
Αφαιρεί χλώριο και χλωραμίνες.
Περιορίζει τις συγκεντρώσεις νιτρικών και συνεπώς την ανάπτυξη της άλγης.

Λόγω των αποσταθεροποιητικών παραγόντων (συμπεριλαμβανομένων του υπερβολικού ταΐσματος, του υπερπληθυσμού, των νέων ενυδρείων, υπερβολικών συντηρήσεων ή της χρήσης θεραπευτικών σκευασμάτων), μαζικές κορυφώσεις ιχθυοτοξικών ρύπων όπως αμμωνία και νιτρώδη, μπορούν να παρουσιαστούν ξαφνικά στο νερό του ενυδρείου.
Σε τέτοιες επείγουσες καταστάσεις, το sera toxivec αφαιρεί άμεσα αυτούς τους τοξικούς ρύπους καθώς και άλλες επικίνδυνες ουσίες όπως το χλώριο και τα βαρέα μέταλλα.
Η φυσιολογική ισορροπία επανέρχεται γρήγορα μετά την απομάκρυνση των ρύπων χωρίς την αναγκαιότητα επαναλαμβανόμενου στρες που προκαλείται από τις μεγάλες και συχνές αλλαγές νερού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

6,10 € (Με Φ.Π.Α.)

0.1 kg

Άλλες πληροφορίες

Συνιστώμενη δοσολογία

Προσθέστε 5ml sera toxivec για κάθε 20 λίτρα νερού σε περίπτωση έντονης μόλυνσης από βλαβερές ουσίες. Σε περιπτώσεις υψηλότερων επιπέδων μολύνσεων, μέχρι 5απλή δόση από το υγρό είναι άριστα ανεκτή, και μπορεί να επαναληφθεί εφόσον είναι απαραίτητο μέχρι να σταθεροποιηθούν ξανά οι παράμετροι του νερού. Ορισμένα φυτά με μαλακά φύλλα μπορεί να επηρεαστούν από την χρήση του προϊόντος.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία