Seachem Tanganyika Buffer 250g Μεγαλύτερη προβολή

Seachem Tanganyika Buffer 250g

13936

Νέο προϊόν

Το Tanganyika Buffer είναι ένα μείγμα ανθρακικών αλάτων που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν το φυσικό περιβάλλον των κιχλίδων με την αύξηση της αλκαλικότητας, της ανθρακικής σκληρότητας, της χωρητικότητας του ρυθμιστικού διαλύματος και του pH. Διαμορφώνεται για να διατηρεί ένα ρΗ 9,0-9,4. Για βέλτιστη αναπαραγωγή του περιβάλλοντος Tanganyikan, χρησιμοποιήστε με Cichlid Lake Salt, Cichlid Trace και NutriDiet Cichlid Flakes.
Κατευθύνσεις

ΟΔΗΓΙΕΣ: Χρησιμοποιήστε 5 γρ. (1 κουταλάκι του γλυκού) για κάθε 40-80 λίτρα νερού κάθε μέρα μέχρι να επιτευχθεί και να διατηρηθεί το επιθυμητό pH. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ως απαιτείται για να διατηρήσετε το pH, συνήθως όχι περισσότερο από μία φορά κάθε δύο έως τρεις εβδομάδες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

14,00 € (Με Φ.Π.Α.)

0.31 kg

Άλλες πληροφορίες

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Είναι καλύτερο να διαλύσετε το ρυθμιστικό διάλυμα σε γλυκό νερό πριν από τη χρήση. Χρησιμοποιήστε το όταν ρυθμίζετε ένα ενυδρείο ή κάνετε αλλαγές νερού (κατά προτίμηση μετά την προσθήκη του Cichlid Lake Salt της Seachem) και μεταξύ των αλλαγών του νερού όπως απαιτείται για τη διατήρηση του pH.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία