Tropic Marin Pro-Reef Sea Salt 25kg Μεγαλύτερη προβολή

Tropic Marin Pro-Reef Sea Salt 25kg

17979

Νέο προϊόν

Χαρακτηριστικά:
Φαρμακευτικό θαλασσινό αλάτι ειδικό για ενυδρεία περίπου 750 λίτρα.
Το Tropic Marin PRO-REEF Sea Salt έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ειδικές απαιτήσεις των ενυδρείων reef με βελτιστοποιημένες συγκεντρώσεις ασβεστίου και μαγνησίου, που προάγουν την ανάπτυξη των κοραλλιών.Η χαμηλότερη ρυθμιστική τιμή και η σωστή τιμή ρΗ χρησιμεύουν για τη σταθεροποίηση των φυσικών τιμών του νερού, και ιδιαίτερα της σκληρότητας των ανθρακικών αλάτων, ακόμη και με τη χρήση αντιδραστήρων ασβεστίου.Οι φυσικές και σταθερές συνθήκες για την ευαίσθητη θαλάσσια ζωή επιτυγχάνονται μόνο με την εξισορρόπηση με ακρίβεια όλων των παραγόντων που επηρεάζουν.
Επομένως, το Tropic Marin PRO-REEF είναι το ιδανικό υπόβαθρο για τη φροντίδα και την ανάπτυξη ψαριών, κοραλλιών και άλλων ασπόνδυλων υδρόβιων οργανισμών σε ενυδρεία. Χρησιμοποιήστε το θαλασσινό νερό που παρασκευάστηκε με το Tropic Marin PRO-REEF για τακτικές αλλαγές στο ενυδρείο θαλασσινού νερού, για να ξεκινήσετε ένα νέο ενυδρείο και να εξισορροπήσετε εκ νέου το pH.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

96,00 € (Με Φ.Π.Α.)

25 kg

Άλλες πληροφορίες

Πώς να χρησιμοποιήσετε:
Για να επιτευχθεί επίπεδο αλατότητας 32-35 ‰ (psu), διαλύστε 35 ml Tropic Marin PRO-REEF ανά λίτρο.Διαλύστε σχεδόν όλο το άλας σε καθαρό δοχείο που έχει ήδη γεμίσει με τον πλήρη όγκο νερού RO / DI σε θερμοκρασία 73-77 ° F / 23-25 ??° C και αναδεύεται το νερό.Μη συγκεντρώνετε το μείγμα προσθέτοντας ολόκληρη την ποσότητα αλατιού σε μικρότερη ποσότητα νερού.
Σημείωση: Προσθέστε πάντα το αλάτι στο νερό, ποτέ το νερό στο αλάτι.Η παρασκευή ενός συμπυκνωμένου μίγματος θα προκαλέσει το σχηματισμό ενός ίζηματος ανθρακικού ασβεστίου.
Όταν προσθέσετε όλο το άλας και το μείγμα είναι πλήρως διαλυμένο και διαυγές, αρχίστε να μετράτε το ειδικό βάρος με ένα ένυδρο ή παρόμοιο όργανο. Συνεχίστε να προσθέτετε μικρές ποσότητες αλατιού έως ότου η ειδική βαρύτητα είναι η τιμή που επιθυμείτε. Το ειδικό βάρος του διαλύματος θαλασσινού αλατιού θα πρέπει να κυμαίνεται από 1.025 έως 1.027 (στους 73-77 ° F / 23-25 ??° C) και η τιμή pH θα πρέπει να κυμαίνεται από 8.0 έως 8.4.Εάν όλες οι παράμετροι είναι σωστές, το νερό είναι έτοιμο για χρήση.
Μετά τη δημιουργία ενός νέου ενυδρείου χρειάζονται λίγες εβδομάδες κυκλοφορίας νερού και σωστές συνθήκες φωτισμού για να επιτευχθεί το βιολογικά σταθερό περιβάλλον που απαιτείται για τη φροντίδα και αναπαραγωγή ευαίσθητων θαλάσσιων οργανισμών.
Μια εβδομαδιαία μερική αλλαγή νερού, αντικαθιστώντας το 10% του συνολικού όγκου νερού με το Tropic Marin PRO-REEF, θα βοηθήσει στη διατήρηση της ποιότητας των υδάτων που χρειάζονται τα ζώα σας για καλή υγεία.
Παράμετροι: περίπου. 7 ° ΚΗ, ασβέστιο περίπου. 440 ppm, μαγνήσιο περίπου. 1350 ppm

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία