Νέο Tropical SUPERViT 1kg/5l+SUPREME 250ml Μεγαλύτερη προβολή

Tropical SUPERViT 1kg/5l+SUPREME 250ml

20033

Νέο προϊόν

Eίναι μια εξαιρετικής ποιότητας, πλήρες, πολυ-συστατική τροφή σε νιφάδες σχεδιασμένη για καθημερινή σίτιση όλων των ψαριών ενυδρείου.Τα συστατικά είναι σχεδιασμένα για τις διαφορετικές διατροφικές ανάγκες των ψαριών που διατηρούνται και εκτρέφονται σε ενυδρεία πολλαπλών ειδών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

60,00 € (Με Φ.Π.Α.)

1.55 kg

Άλλες πληροφορίες

Περιέχει φυσικό ανοσοδιεγέρτη, Βήτα 1.3 / 1.6-Γλυκάνη και σταθεροποιημένη βιταμίνη C, που ενισχύουν αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα των ψαριών, προστατεύοντάς τα από διάφορες λοιμώξεις. Η κυτταρίνη και η χιτίνη βελτιώνουν την πέψη και αποτρέπουν τη δυσκοιλιότητα, τα καροτενοειδή ενισχύουν τα χρώματα και η λεκιθίνη αυξάνει τη ζωτικότητα και βοηθά στην τόνωση της αναπαραγωγής.Η προσθήκη ζεολίθου προάγει ένα υγιές πεπτικό σύστημα και την απελευθέρωση τοξινών από τα σώματα των ψαριών.

Το TROPICAL SUPREME είναι ένα προϊόν με εκχύλισμα αλόης για γρήγορη προετοιμασία νερού βρύσης που προορίζεται για χρήση ενυδρείου.Συνιστάται κατά την αλλαγή νερού και την εκκίνηση νέων δεξαμενών.Το SUPREME εξουδετερώνει γρήγορα τοξικό χλώριο, το οποίο είναι επικίνδυνο για τα ψάρια και τα άλατα βαρέων μετάλλων.
1 ml (περίπου 25 σταγόνες) / 50 λίτρα νερού βρύσης.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία