XXL Japonica Amano Shrimp (Caridina Japonica) Μεγαλύτερη προβολή

XXL Japonica Amano Shrimp (Caridina Japonica)

10877

Νέο προϊόν

Η καταγωγή της είναι από την Ιαπωνία και ζει σε νερά κοντά στις εκβολές ποταμών και ρυακιών. Αυτό είναι απαραίτητο γιατί οι λαρβες της περνούν ένα στάδιο της ζωής τους σε θαλασσινό και μετά μετακινούνται πάλι σε γλυκό νερό.
Οι πιο πολλοί τις παίρνουν για να αντιμετωπίσουν την αλγη σε ένα ενυδρείο, αλλά τελικά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σαν κάτοικοι του ενυδρείου και παράλληλα τρώνε και τις τροφές που μένουν στο βυθό. Σε ενυδρεία με χοντρό χαλίκι, όπου δεν είναι το περιβάλλον κατάλληλο για γατόψαρα του είδους Corydoras, πολλοί χομπίστες στην θέση τους βάζουν τις γαρίδες αυτές για να μαζεύουν ότι απομείνει από τροφή. Αν τις παρατηρήσουμε θα δούμε ότι με υπομονή και επιμονή χτενίζουν το υπόστρωμα και τα φυτά ή τα διακοσμητικά ψάχνοντας για τροφή.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

5,50 € (Με Φ.Π.Α.)

0.5 kg

Άλλες πληροφορίες

Είναι σίγουρο ότι τρώνε την αλγη, αλλά πρέπει να μας είναι σαφές ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα σοβαρό πρόβλημα άλγης μόνο με τις γαρίδες. Αρχικά πρέπει να έχουμε πολλές για να κάνουν δουλειά, αλλά αν η άλγη είναι πολλή, συνήθως αναπτύσσεται πιο γρήγορα από όσο μπορούν να φάνε οι γαρίδες. Άρα μην θεωρούμε ότι μερικά άτομα σε ένα μεγάλο ενυδρείο θα κάνουν θαύματα. Απλά είναι χρήσιμες για να ελέγχουν και να τρώνε την αλγη που ίσως φανεί κάποια στιγμή.
Σε ένα στρωμένο ενυδρείο με αρκετά φυτά, μια ομάδα από τουλάχιστον 10 Caridina japonica μπορεί να ζήσει άνετα, αφού πρόκειται για είδος που ζει ομαδικά. Εξάλλου αν έχουμε 3-4 άτομα σε ένα σχετικά μεγάλο ενυδρείο δεν πρόκειται να τις βλέπουμε συχνά, αφού τις πιο πολλές ώρες φροντίζουν να κινούνται σε σημεία που να νοιώθουν προφυλαγμένες. Πολλοί χομπίστες έχουν μικρά ενυδρεία όπου κρατούν μόνο γαρίδες, αλλά και αυτό απαιτεί ενυδρεία τουλάχιστον 60 λίτρων. Σε ένα τέτοιο ενυδρείο μπορούμε να έχουμε μέχρι 20 άτομα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία