Hyphessobrycon Pulchripinnis L(Lemon Tetra) Μεγαλύτερη προβολή

Hyphessobrycon Pulchripinnis L(Lemon Tetra)

11386

Νέο προϊόν

Τα κοινωνικά ψάρια είναι ψάρια που μπορούν να μοιράζονται το ενυδρείο με πολλά άλλα είδη ψαριών. Τα κοινωνικά ψάρια αποτελούνται πρωτίστως από ζωοτόκα και κοπαδόψαρα.
Τα κοπαδόψαρα όπως τα tetras,τα rasboras και τα barbs, αναζητούν καταφύγιο σε ομάδες του είδους τους. Τα πυκνά φυτά θα τους προσφέρουν ασφάλεια όταν είναι μεμονωμένα (όμως όχι λιγότερα από 8-10 ψάρια). Τα φυτά με μαλακά φύλλα συχνά χρησιμοποιούνται για την εναπόθεση αυγών και έτσι προσφέρουν εντυπωσιακή ευκαιρία αναπαραγωγής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

1,80 € (Με Φ.Π.Α.)

0.5 kg

Άλλες πληροφορίες

Διατροφή: Παμφάγα.
Φροντίδα: Τροφοδοτήστε με μικρές ή θρυμματισμένες νιφάδες (φυλλαράκια), κατεψυγμένη αρτέμια, daphnia, bloodworms, brine shrimp ή αποξηραμένες τροφές κατάλληλα για αυτά.
Τα lemon tetra είναι ένα υπέροχο ψάρι γλυκού νερού που μπορεί να προσθέσει μια ειδική πρέζα χρώματος σε οποιοδήποτε ενυδρείο. Είναι επίσης αρκετά δραστήριοι και εύκολο στη φροντίδα.Τα lemon tetra προέρχονται από τη Νότια Αμερική και κατοικούν σε τμήματα του Αμαζονίου. Αυτά τα ψάρια κάνουν εξαιρετικές προσθήκες σε κοινότητες δεξαμενών και μπορούν να ευδοκιμήσουν σε μεγάλες ομάδες.
Διάρκεια ζωής: 6-8 χρόνια.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία