Προσφορά EHEIM 3583220 autofeeder+ Μεγαλύτερη προβολή

EHEIM 3583220 autofeeder+

23979

Νέο προϊόν

Περιγραφή
Με την EHEIM autofeeder+ σας προσφέρουμε την έξυπνη έκδοση της EHEIM autofeeder (βασικής έκδοσης) με πρόσθετες λειτουργίες και πλεονεκτήματα.
Η EHEIM autofeeder+ είναι αυτόματος τροφοδότης με ψηφιακό έλεγχο μέσω WLAN. Όλες οι λειτουργίες μπορούν να προγραμματιστούν και να παρακολουθούνται μέσω smartphone, tablet ή PC/MAC.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

63,10 € (Με Φ.Π.Α.)

-63,10 €

Πρίν 126,20 €

0.3 kg

Άλλες πληροφορίες

Μπορείτε να ρυθμίσετε και τις δύο ώρες και τις ποσότητες ξεχωριστά.Υπάρχει προστασία από το υπερβολικό τάισμα και θα λάβετε επίσης ένα μήνυμα email όταν η τροφή στο τύμπανο τελειώνει.Επιπλέον, είναι δυνατός και ο συγχρονισμός με άλλες συσκευές στο πρόγραμμα WiFi μας.Για παράδειγμα, όταν είναι συνδεδεμένος με τον θερμοστάτη EHEIM thermocontrol+e, θα ειδοποιηθείτε μέσω email πριν από την τροφοδοσία εάν η θερμοκρασία του νερού είναι πολύ υψηλή και, όταν συνδέεται με το εξωτερικό φίλτρο EHEIM professionel 5e, ο ρυθμός ροής μπορεί να μειωθεί ή να αυξηθεί αυτόματα για 10 λεπτά κατά τη διάρκεια της σίτισης.
Η EHEIM autofeeder+ διαθέτει μονάδα τροφοδοσίας, επομένως δεν λειτουργεί με μπαταρία όπως ο τυπικός αυτόματος τροφοδότης.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία