Νέο Aquael κρεμαστό εξωτ.φίλτρο FILTER FZN PRO 1000 Μεγαλύτερη προβολή

Aquael κρεμαστό εξωτ.φίλτρο FILTER FZN PRO 1000

29613

Νέο προϊόν

Το κρεμαστό εξωτερικό φίλτρο FZN PRO είναι εξαιρετικά αθόρυβο και άνετο στη χρήση.
Είναι ιδανικό για διάφορους τύπους ενυδρείων, τόσο για νανοενυδρεία και ενυδρεία για γαρίδες, όσο και για μεγαλύτερα.
Μια εξαιρετική επιλογή για μικρά θαλασσινά ενυδρεία όπου η πτώση του νερού δημιουργεί ένα φυσικό κύμα που μιμείται την κίνηση της θάλασσας.
Ισχύς(W) 7,1
Ροή [l/h] 900
Συνιστώμενη χωρητικότητα ενυδρείου [l] 130-200
Διαστάσεις πλάτος x βάθος x ύψος (cm) 25.2 x 18.6 x 28.4
Αριθμός κάδων 4

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

68,50 € (Με Φ.Π.Α.)

2.5 kg

Άλλες πληροφορίες

Παρέχουμε μια σειρά από ανέσεις που θα κάνουν τη χρήση του φίλτρου FZN PRO μια απόλυτη απόλαυση.
Δεν σας αρέσει να περιμένετε να ξεκινήσει το φίλτρο σε πλήρη ισχύ; Όταν χρησιμοποιείτε το FZN PRO δεν θα έχετε πρόβλημα.
Τοποθετώντας τον κινητήρα κάτω από το νερό, το φίλτρο αρχίζει να λειτουργεί αμέσως μετά τη σύνδεση, χωρίς να χρειάζεται να το γεμίσετε πρώτα.
Κρυστάλλινη επιφάνεια
Εάν το απαιτεί το ενυδρείο σας, το φίλτρο μπορεί να συμπληρωθεί με skimmer.Θα φιλτράρει αποτελεσματικά την επιφάνεια του νερού.
Το skimmer καθαρίζει την επιφάνεια από σωματίδια σκόνης, οργανικά ιζήματα και φυτικά υπολείμματα μετά το κλάδεμα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το skimmer δεν απαιτεί πρόσθετη παροχή ρεύματος. Απλώς τοποθετήστε το στον σωλήνα αναρρόφησης με μία κίνηση. Είναι ομαλά ρυθμιζόμενο, επομένως το τμήμα της επιφάνειας του είναι πάντα στο σωστό ύψος. Εάν δεν χρειάζεστε το skimmer, αποσυνδέστε το χωρίς να χάσετε τη λειτουργικότητα του φίλτρου.
Φοβάστε ότι εάν διακοπεί η παροχή ρεύματος, το φίλτρο σας δεν θα ξεκινήσει όταν ανοίξει το ρεύμα;Το FZN PRO θα αρχίσει να λειτουργεί αμέσως και θα καθαρίσει το νερό στη δεξαμενή σας αμέσως.
Ο σωλήνας εισαγωγής σας επιτρέπει να προσαρμόσετε με ακρίβεια το μήκος σε ένα ενυδρείο.
Τοποθετήσαμε ένα μεγάλο, βολικό κουμπί ρύθμισης στο επάνω μέρος του φίλτρου.Σας επιτρέπει να ρυθμίζετε ομαλά τη δύναμη με την οποία λειτουργεί το φίλτρο.

Δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο στη συντήρηση του ενυδρείου σας;Επωφεληθείτε από την απλότητα που προσφέρουν.
Μπορείτε να αφαιρέσετε την κασετίνα και να την καθαρίσετε ή να την αντικαταστήσετε με μία κίνηση.Ανάλογα με το μοντέλο φίλτρου, θα περιέχει από 1 έως 6 κασετίνες. Μπορείτε να επιλέξετε αντικαταστάσιμες κασετίνες – Standard, Carbomax ή Phosmax.
Πρώτα η ασφάλεια
Δημιουργήσαμε το φίλτρο FZN PRO εξ ολοκλήρου από μη διαβρωτικά στοιχεία, ώστε να είναι ασφαλή και μακράς διαρκείας. Ανεξάρτητα από το αν έχετε ενυδρείο γλυκού νερού ή προτιμάτε ενυδρεία αλμυρού νερού, το φίλτρο FZN PRO θα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία