Hobby Power + Heat LED Spotlight 18W Μεγαλύτερη προβολή

Hobby Power + Heat LED Spotlight 18W

29323

Νέο προϊόν

Λεπτομέρειες προιόντος
Το Power & Heat LED, με 18W, είναι μια πραγματική ακτίνα φωτός.
Επειδή καταναλώνει μόνο 18W και εκπέμπει περίπου. 1.964 lumen, προσφέρει πολύ περισσότερο φως σε σύγκριση με μια λάμπα αλογόνου 50W με μόνο περίπου. 1.600 lumen, ή ένας συμβατικό spot με 70 W και μόνο 500 - 700 lumen.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

31,50 € (Με Φ.Π.Α.)

0.35 kg

Άλλες πληροφορίες

Μια περαιτέρω καινοτομία και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το σύγχρονο σύστημα εξαερισμού.
Αυτό δίνει τη δυνατότητα στα terraria με το LED να θερμαίνουν τη θερμοκρασία περιβάλλοντος έως και 5 βαθμούς επιπλέον. Αυτό καθιστά το LED Power & Heat ιδανικό για την παροχή πρόσθετης θερμότητας σε terraria.
Αλλά είναι επίσης απόλυτα κατάλληλο για ζώα terrarium που δεν απαιτούν πολλή θερμότητα, αλλά χρειάζονται υψηλό βαθμό φωτός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ο μοναδικός λαμπτήρας για το σκοπό αυτό.
Όταν πρόκειται για κανονικά terraria με ζώα που έχουν ανάγκες τόσο σε υπεριώδη ακτινοβολία όσο και σε θερμότητα, το Power & Heat LED είναι πολύ κατάλληλο ως εξοικονόμηση ενέργειας, πρόσθετη πηγή φωτός και θερμότητας. Δεν αντικαθιστά τους καθαρούς λαμπτήρες UV και θερμότητας, αλλά προσφέρει την ιδανική λύση σε συνδυασμό με αυτούς. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του φωτισμού LED είναι η εξαιρετικά υψηλή απόδοση φωτός του σε σύγκριση με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του σε σύγκριση με τους λαμπτήρες αλογόνου και τους συμβατικούς λαμπτήρες.

Το Power & Heat LED έχει γωνία δέσμης 25 μοιρών και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη δημιουργία παγίδων ή παροχής πρόσθετης πηγής φωτός.
Με αυτόν τον τρόπο, το φάσμα του φωτός αναπαράγει το φυσικό, ουδέτερο φως της ημέρας και επομένως είναι αγώγιμο για την ευημερία του ζώου σας. Το ανθεκτικό περίβλημα του Power & Heat LED έχει σχεδιαστεί για να αντέχει την καθημερινή ζωή στο terrarium και επομένως διασφαλίζει την ασφάλεια του ζώου σας.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία