Juwel Rio 450 LED Λευκό Μεγαλύτερη προβολή

Juwel Rio 450 LED Λευκό

17102

Νέο προϊόν

2+2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας

Με 151 cm πλάτος, 66 cm ύψος και βάθος 51 cm, το Rio 450 LED συνδιάζει τον κλασικό ορθογώνιο σχεδιασμό με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Το πλαίσιο της βάσης ασφαλείας εξασφαλίζει μια ιδιαίτερα ασφαλή τοποθέτηση και σας επιτρέπει να στήσετε το ενυδρείο σας εύκολα, χωρίς την ανάγκη για ειδικά στηρίγματα.
Η άριστη ποιότητα κατασκευής από τη Γερμανία,με τα υψηλής ποιότητας υλικά και την απόλυτα συντονισμένη τεχνολογία εγγυώνται την καλύτερη ποιότητα και την ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει μεγάλη διάρκεια ζωής για το Rio 450 LED.
Διαστάσεις: 151 x 66 x 51cm
Xωρητικότητα: 450 λίτρα

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1 110,70 € (Με Φ.Π.Α.)

101.65 kg

Άλλες πληροφορίες

Το σύστημα φωτισμού LED Multilux για το Rio 450 LED σημαίνει ότι μπορείτε να εργαστείτε στο ενυδρείο σας με άνεση, ακόμα και όταν ο φωτισμός είναι ενεργοποιημένο.100% αδιάβροχες και πληρούν τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.
Για βέλτιστη διήθηση, το Rio 450 LED είναι εξοπλισμένο με ένα υψηλής απόδοσης Bioflow XL εσωτερικό φίλτρο που συνδυάζει αποτελεσματικότητα με ασφάλεια και σχηματίζει το επίκεντρο του κάθε ενυδρείο Juwel. Λειτουργεί βάσει της αρχής ότι «Το νερό πρέπει να παραμείνει στο ενυδρείο!» και είναι ο ασφαλέστερος τρόπος φιλτραρίσματος ένα ενυδρείο.Το φίλτρο Bioflow XL έρχεται εξοπλισμένο με πέντε σφουγγάρια υψηλής απόδοσης και έναν ήσυχο αλλά ισχυρό Eccoflow 1000 κυκλοφορητή.
Ο ρυθμιζόμενο θερμαντήρα 300 Watt είναι ενσωματωμένος στην στο σύστημα φίλτρου Bioflow XL, εξασφαλίζοντας τη σωστή θερμοκρασία.
Πιστοποιημένο με ΤUV/GS.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία