Juwel Vision 180 LED Μαύρο Μεγαλύτερη προβολή

Juwel Vision 180 LED Μαύρο

17108

Νέο προϊόν

Κομψή εμφάνιση και τέλεια λεπτομέρεια.Mε πλάτος 92 cm, το LED VISION 180 είναι το μικρότερο ενυδρείο της σειράς VISION. Χάρη στον καμπύλο εμπρόσθιο σχήμα, το VISION 180 LED έχει μεγάλη παρουσία - και όχι μόνο σε μικρούς χώρους.
Το πλαίσιο βάσης ασφαλείας εξασφαλίζει ιδιαίτερα την ασφαλή τοποθέτηση και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα το ενυδρείο σας, χωρίς να χρειάζεστε ειδικές υποστηρίξεις.
Η αυστηρή κατασκευή από τη Γερμανία, τα υλικά κορυφαίας ποιότητας και η τέλεια συντονισμένη τεχνολογία εγγυώνται την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ασφάλεια, που σημαίνει μεγάλη διάρκεια ζωής για τα LED σας.
Διαστάσεις: 92 x 41 x 55cm
Xωρητικότητα: 180 λίτρα

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

544,70 € (Με Φ.Π.Α.)

41.49 kg

Άλλες πληροφορίες

Το σύστημα φωτισμού LED Multilux για το VISION 180 LED σημαίνει ότι μπορείτε να εργαστείτε στο ενυδρείο σας με άνεση, ακόμα και όταν ο φωτισμός είναι ενεργοποιημένο.100% αδιάβροχες και πληρούν τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.
Για βέλτιστη διήθηση, το VISION 180 LED είναι εξοπλισμένο με ένα υψηλής απόδοσης Bioflow M εσωτερικό φίλτρο που συνδυάζει αποτελεσματικότητα με ασφάλεια και σχηματίζει το επίκεντρο του κάθε ενυδρείο Juwel. Λειτουργεί βάσει της αρχής ότι «Το νερό πρέπει να παραμείνει στο ενυδρείο!» και είναι ο ασφαλέστερος τρόπος φιλτραρίσματος ένα ενυδρείο.Το φίλτρο Bioflow M έρχεται εξοπλισμένο με πέντε σφουγγάρια υψηλής απόδοσης και έναν ήσυχο αλλά ισχυρό Eccoflow 600 κυκλοφορητή.
Ο ρυθμιζόμενο θερμαντήρα 200 Watt είναι ενσωματωμένος στην στο σύστημα φίλτρου Bioflow M, εξασφαλίζοντας τη σωστή θερμοκρασία.
Πιστοποιημένο με ΤUV/GS.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία