Reef Factory Thermo control Μεγαλύτερη προβολή

Reef Factory Thermo control

25233

Νέο προϊόν

Οι σύγχρονες έξυπνες συσκευές - εκτός από τις παραδοσιακές λειτουργίες που προσφέρουν άλλα προϊόντα, προσφέρουν πολυάριθμες βελτιώσεις στη διαχείριση του ενυδρείου, διασφαλίζουν την ασφάλεια και παρέχουν πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες, προστατεύοντας την υγεία των ζώων που φυλάσσονται στο θαλάσσιο ενυδρείο σας.
Thermo control - μια συσκευή που παρακολουθεί τη θερμοκρασία στο ενυδρείο σας και ελέγχει τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

195,00 € (Με Φ.Π.Α.)

2 kg

Άλλες πληροφορίες

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των δεδομένων online και να διαμορφώσετε τη συσκευή μέσω ενός προγράμματος περιήγησης σε φορητό υπολογιστή ή μέσω μιας εφαρμογής για smartphone.Η συσκευή ελέγχει τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης και διατηρεί μια καθορισμένη θερμοκρασία.Επιπλέον, μπορείτε να προστατέψετε το ενυδρείο σας ρυθμίζοντας ειδοποιήσεις που ενεργοποιούνται εάν επιτευχθούν οι καθορισμένες τιμές θερμοκρασίας. Αφού συνδέσετε τη συσκευή στο σύστημα Smart Reef, θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κειμένου απευθείας στο τηλέφωνό σας όταν η θερμοκρασία αυξάνεται ή πέφτει κάτω από το καθορισμένο εύρος.
Δεν χρειάζεστε εξωτερικούς υπολογιστές για να συνδέσετε τη συσκευή μέσω δικτύου Wi-Fi. Η συσκευή έχει όλα όσα χρειάζεστε.
Διαστάσεις 160mm (Μ) x 85mm (Π) x 50mm (Υ)

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία