Aquael MAGIC ALGAE STOP Μεγαλύτερη προβολή

Aquael MAGIC ALGAE STOP

18205

Νέο προϊόν

Το Aquael Magic Algae Stop προσφέρεται με τη μορφή ενός μικρού φάκελου που μπορεί εύκολα να χωρέσει σε οποιοδήποτε φίλτρο.Χάρη στις μοναδικές του ιδιότητες, εμποδίζει την ανάπτυξη πράσινων άλγεων υπεύθυνων για το λεγόμενο «πράσινο νερό».Αφαιρώντας την άλγη από το νερό, αποκαθιστά τη διαύγεια του νερού.Η αρχή λειτουργίας του Aquael Magic Algae Stop βασίζεται στην αποτελεσματική χημική απορρόφηση φωσφορικών αλάτων, νιτρωδών και νιτρικών αλάτων, τα οποία αποτελούν φυσικό έδαφος αναπαραγωγής για τις άλγεις.Η αφαίρεση αυτών των ουσιών είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για τον έλεγχο της ανάπτυξης των άλγεων χωρίς να βλάψουν τα ψάρια, τις γαρίδες και τα φυτά.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

3,40 € (Με Φ.Π.Α.)

0.02 kg

Άλλες πληροφορίες

Πριν τη χρήση, ξεπλύνετε προσεκτικά τα φίλτρα με τρεχούμενο νερό και στη συνέχεια τοποθετήστε το μέσα στο φίλτρο.Ένα πακέτο επαρκεί για ενυδρεία χωρητικότητας μέχρι 100 λίτρων.Η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 6 έως 8 εβδομάδες. Για μεγαλύτερα ενυδρεία, χρησιμοποιήστε δύο ή περισσότερες συσκευασίες (ανάλογα με τη χωρητικότητα του ενυδρείου) ή αντικαταστήστε το μέσο φιλτραρίσματος πιο συχνά.
Μετά από 6 έως 8 εβδομάδες λειτουργίας, το μέσο φίλτρου γίνεται κορεσμένο με φωσφορικά άλατα που απορροφώνται από το νερό και μπορεί να αρχίσει να τα απελευθερώνει πίσω στο νερό. Για να αποφύγετε αυτό, αφαιρέστε το φίλτρο και αντικαταστήστε το με ένα νέο. Η απόδοση του μέσου φίλτρου μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις συνθήκες στο ενυδρείο.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία