Tropic Marin Classic Sea Salt 25kg Μεγαλύτερη προβολή

Tropic Marin Classic Sea Salt 25kg

22971

Νέο προϊόν

Το Tropic Marin Classic Sea Salt είναι ένα καθαρό, φαρμακευτικής ποιότητας θαλασσινό αλάτι που περιέχει όλα τα ιχνοστοιχεία που βρίσκονται στο φυσικό θαλασσινό νερό.Χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από επιστημονικά εργαστήρια και επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.
Με άλατα φαρμακευτικής ποιότητας, και τα 70 ιχνοστοιχεία φυσικού θαλασσινού νερού, στις ακριβείς αναλογίες που υπάρχουν στη φύση.
Λόγω της μοναδικής εφαρμογής των μικτών κρυστάλλων αλατιού, τα ιχνοστοιχεία παραμένουν πλήρως χρησιμοποιήσιμα στο νερό.Αυτή η μέθοδος αποτρέπει την κατά τα άλλα συχνή καθίζηση των ιχνοστοιχείων.Είναι απαλλαγμένο από νιτρικά, φωσφορικά και άλλες ανεπιθύμητες χημικές ουσίες.Το θαλάσσιο αλάτι Tropic Marin Classic παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για τη φροντίδα όλων των θαλάσσιων οργανισμών στο ενυδρείο, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και των πιο ευαίσθητων ειδών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

89,50 € (Με Φ.Π.Α.)

26 kg

Άλλες πληροφορίες

Εφαρμογή αλατιού Tropic Marin Classic:Για να επιτύχετε ένα επίπεδο αλατότητας 32-35 % (psu), διαλύστε 35 ml Tropic Marin Classic ανά λίτρο.Διαλύστε σχεδόν όλο το αλάτι σε ένα καθαρό δοχείο γεμάτο με όλο τον όγκο νερού RO/DI σε θερμοκρασία 23-25 ??C ενώ ανακατεύετε το νερό.Μην συμπυκνώνετε το μείγμα προσθέτοντας όλη την ποσότητα αλατιού σε μικρότερη ποσότητα νερού. Σημείωση: Πάντα να προσθέτετε το αλάτι στο νερό, ποτέ το νερό στο αλάτι.Η παρασκευή ενός συμπυκνωμένου μείγματος θα προκαλέσει το σχηματισμό ενός ιζήματος ανθρακικού ασβεστίου.Όταν έχετε προσθέσει σχεδόν όλο το αλάτι και το μείγμα είναι πλήρως διαλυμένο και διαυγές, αρχίστε να μετράτε το ειδικό βάρος με ένα υδρόμετρο ή παρόμοιο όργανο.Συνεχίστε να προσθέτετε μικρές ποσότητες αλατιού μέχρι το ειδικό βάρος να είναι η τιμή που επιθυμείτε.Το ειδικό βάρος του διαλύματος θαλασσινού αλατιού θα πρέπει να κυμαίνεται από 1,025 έως 1,027 στους 23-25 C και η τιμή pH πρέπει να είναι στην περιοχή 8,0 – 8,4.Εάν όλες οι παράμετροι είναι σωστές, το αλμυρό νερό είναι έτοιμο για χρήση. Μετά τη δημιουργία ενός νέου ενυδρείου, χρειάζονται μερικές εβδομάδες κυκλοφορίας νερού και σωστών συνθηκών φωτισμού για να επιτευχθεί το βιολογικά σταθερό περιβάλλον που απαιτείται για τη φροντίδα και την αναπαραγωγή ευαίσθητων θαλάσσιων οργανισμών.Μια εβδομαδιαία, μερική αλλαγή νερού, αντικαθιστώντας το 10% του συνολικού όγκου νερού με το Tropic Marin Classic θα βοηθήσει στη διατήρηση της ποιότητας του νερού που χρειάζεται τα ζώα σας για καλή υγεία. Παράμετροι: περίπου. 9-10° KH, ασβέστιο περίπου. 380 ppm, μαγνήσιο περίπου. 1260 ppm

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία