Microbe-Lift AIP-AWAY Aiptasia Remover 50ml Μεγαλύτερη προβολή

Microbe-Lift AIP-AWAY Aiptasia Remover 50ml

28511

Νέο προϊόν

Τα Aiptasia είναι μέλη της οικογένειας των ανεμώνων.Έχουν ένα ισχυρό δηλητήριο που μπορεί να βλάψει τα κοράλλια και γι αυτό θεωρούνται παράσιτα στα ενυδρεία θαλασσινού νερού.
Είναι μικροσκοπικά και μπορούν να εισαχθούν κατά λάθος στα ενυδρεία προσθέτοντας πέτρες ή κοράλλια και δεν θα εξαφανιστούν από μόνα τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

11,50 € (Με Φ.Π.Α.)

0.15 kg

Άλλες πληροφορίες

Αυτό το προϊόν διαλύει πλήρως την αιπτασία και τις αφαιρεί οριστικά. Τα πλοκάμια δεν μπορούν να απομακρυνθούν για να σχηματίσουν νέες ανεμώνες.
Δοσολογία και οδηγίες χρήσης: Θα πρέπει να προστεθεί με μεγάλη ακρίβεια στην ακριβή περιοχή με τη εσώκλειστη σύριγγα. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, δεν υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις σε άλλους κατοίκους ενυδρείων ή κοράλλια.

Μέθοδος: Βήμα 1 - τοποθετήστε τη δοσομετρική σύριγγα με 0,1 έως 0,2 ml του προϊόντος - ανάλογα με το μέγεθος της αιπτασίας - απευθείας πάνω από το στόμα. Προσοχή: Μην αγγίζετε την αιπτασία! Βήμα 2: Διανείμετε το προϊόν προσεκτικά. Η ανεμώνη θα αρχίσει γρήγορα να διαλύεται. Ανάλογα με το μέγεθός τους, πέντε έως το πολύ δέκα ανεμώνες μπορούν να διαλυθούν την ημέρα. Μετά τη χρήση, ξεπλύνετε καλά τη σύριγγα και τον σωληνίσκο κάτω από τρεχούμενο νερό.

Σημαντικό: Απενεργοποιήστε την αντλία ροής ΠΡΙΝ τη χρησιμοποιήσετε και περιμένετε τουλάχιστον 15 λεπτά μετά τη θεραπεία πριν την ενεργοποιήσετε ξανά.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία