Seachem Cupramine 100ml Μεγαλύτερη προβολή

Seachem Cupramine 100ml

19653

Νέο προϊόν

Το Cupramine εξαλείφει αποτελεσματικά τα Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius, και άλλα εκτοπαράσιτα γλυκού νερού και θαλασσινών ψαριών. Είναι ανώτερο από το θειικό, χλωριούχο και κιτρικό χαλκό: είναι μη όξινο, λιγότερο τοξικό στα ψάρια, παραμένει σε διάλυμα και δεν μολύνει το φίλτρο.Είναι ανώτερη από τα χηλικά: είναι πλήρως φορτισμένη (ιονική), ενεργή σε χαμηλές συγκεντρώσεις και είναι αφαιρούμενη με άνθρακα.
Υπάρχει περισσότερο από τετραπλάσιο κενό συγκέντρωσης μεταξύ της ελάχιστης θεραπευτικής δόσης (0,2 mg / L) και της τοξικής δόσης (0,8 mg / L). Το Cupramine αφαιρείται εύκολα με χημικό φιλτράρισμα.Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ασφαλές σε γλυκά και θαλάσσια νερά.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

19,40 € (Με Φ.Π.Α.)

0.15 kg

Άλλες πληροφορίες

Tο Ich μοιάζει με το αλάτι πασπαλισμένο στο σώμα και τα πτερύγια του ψαριού. Συνήθως συνοδεύεται από συσπάσεις, αναβοσβήνει και άλλα σημάδια άγχους και ερεθισμού. Αρκετά παράσιτα ομαδοποιούνται με αυτό το όνομα, αλλά τα συμπτώματα είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Η Ich συγκαταλέγεται στις πιο συχνές λοιμώξεις των ψαριών και είναι πλήρως επεξεργασμένη με επιμέλεια και προσοχή στην ποιότητα του νερού.
Προτεινόμενη περίοδος θεραπείας:14 ημέρες σε πλήρη συγκέντρωση (0,25 mg / L για γλυκά νερά, 0,5 mg / l για αλμυρό νερό)

Το Velvet είναι παρόμοιο με το Ich, αλλά μικρότερο και γκρι-χρυσό.Το πιο συχνά παρατηρείται στο αλμυρό νερό, αλλά μπορεί να συμβεί και στο γλυκό νερό. Το βελούδο είναι λιγότερο κοινό από το Ich, αλλά η θεραπεία είναι σχεδόν ίδια. Το βλέπουμε πιο συχνά σε αλμυρό νερό από το γλυκό νερό.
Προτεινόμενη περίοδος θεραπείας: 14 ημέρες σε πλήρη συγκέντρωση (0,25 mg / L για γλυκά νερά, 0,5 mg / l για αλμυρό νερό)

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία