Easy-Life FFM 100ml Μεγαλύτερη προβολή

Easy-Life FFM 100ml

20707

Νέο προϊόν

Το Easy-Life Fluid Filter Medium είναι το πιο ευέλικτο προϊόν επεξεργασίας νερού στην αγορά.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το νερό κρυστάλλινο. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή νερού, καθώς και για ένα προϊόν συντήρησης, ένα διεγερτικό (π.χ. για ανάπτυξη φυτών) και μια προφύλαξη (για την πρόληψη λοιμώξεων).Επιλύει αποτελεσματικά ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων γλυκού νερού και θαλασσινού νερού.Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο από 100% φυσικά προϊόντα και είναι εξαιρετικά ασφαλές στη χρήση.

Το Easy-Life ffm μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε ενυδρείο:
Φυτευμένα ενυδρεία
Ενυδρεία με δίσκους
Ενυδρεία Μαλάουι και Ταγκανίκα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

3,80 € (Με Φ.Π.Α.)

0.2 kg

Άλλες πληροφορίες

Πιο φωτεινά χρώματα και βελτιωμένη όρεξη.
Τα ψάρια γίνονται πολύ πιο υγιή όταν υπάρχει το Easy-Life.Θα έχουν βελτιωμένη όρεξη και θα γίνουν πιο δραστήρια.Τα ψάρια θα δείξουν τα χρώματα τους πολύ καλύτερα από πριν.Η απώλεια της όρεξης σχετίζεται συχνά με ένα εντερικό πρόβλημα, το οποίο συνήθως εντοπίζεται στο άγχος.
Δοσολογία και χρήση
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι ότι βελτιώνει και σταθεροποιεί την ποιότητα του νερού όπως τα ενυδρεία και τις λίμνες.
Σημαντική παρατήρηση
Το Easy-Life βελτιώνει και σταθεροποιεί την ποιότητα του νερού πολύ αποτελεσματικά. Χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν, η συχνότητα των αλλαγών στο νερό μπορεί να μειωθεί δραματικά.
Βήμα 1: Προσδιορίστε τη σωστή δοσολογία
Συντήρηση όλων των τύπων ενυδρείων
Πρώτη χρήση Πλήρης δοσολογία: 10 ml ανά 30 λίτρα νερού
Μηνιαία συντήρηση Πλήρης δοσολογία: 10 ml ανά 30 λίτρα νερού
Αλλαγή νερού Πλήρης δοσολογία για ξαναγέμισμα νερού (10 ml ανά 30 λίτρα)
Βήμα 2: Ανακινήστε καλά τη φιάλη.Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε λάμπα UV ή skimmer κατά τη διάρκεια ή μετά την προσθήκη του Easy-Life στο νερό.
Βήμα 3: Xρόνοι εκκαθάρισης
Μετά την προσθήκη του Easy-Life το νερό γίνεται θολό, πράγμα που σημαίνει ότι το προϊόν λειτουργεί. Όσο περισσότερο υπάρχουν μολυσματικοί παράγοντες στο νερό, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει αυτή η θολότητα. Έτσι, το χρονικό διάστημα που το νερό πρέπει να καθαρίσει, είναι μια πολύ καλή ένδειξη της ποιότητας του νερού.
Ο κανονικός χρόνος εκκαθάρισης για τα ενυδρεία είναι 4 - 16 ώρες. Τα έντονα μολυσμένα ενυδρεία μπορούν να παρατείνουν αυτόν τον χρόνο καθαρισμού έως και 48-72 ώρες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία