API WHITE SPOT CURE 118ml Μεγαλύτερη προβολή

API WHITE SPOT CURE 118ml

21593

Νέο προϊόν

Το Ich, ένα πρωτόζωο παράσιτο, επίσης γνωστό ως white spot, προκαλείται από το εξωτερικό παράσιτο Ichthyophthirius multifiliis.Αυτό το μικροσκοπικό παράσιτο έχει έναν κύκλο ζωής πολλαπλών σταδίων και είναι αόρατο κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου.Εισχωρεί σε βράγχια και δερματικούς ιστούς προκαλώντας σοβαρή απώλεια ηλεκτρολυτών και βλάβη στα βράγχια και προάγοντας δευτερογενείς βακτηριακές και ή μυκητιασικές λοιμώξεις.Το WHITE SPOT CURE σκοτώνει το παράσιτο Ich, συνήθως εντός 24 ωρών και είναι ασφαλές για χρήση σε ενυδρεία γλυκού νερού και αλμυρού νερού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

11,40 € (Με Φ.Π.Α.)

0.25 kg

Άλλες πληροφορίες

ΟΔΗΓΙΕΣ:Χρησιμοποιήστε το κάλυμμα δοσολογίας API στο μπουκάλι. Αφαιρέστε τον ενεργό άνθρακα φίλτρου από το φίλτρο και συνεχίστε τον αερισμό.Προσθέστε 5 ml ανά 20 λίτρα νερού ενυδρείου. Επαναλάβετε τη δόση μετά από 48 ώρες.Περιμένετε άλλες 48 ώρες και μετά αλλάξτε το 25% του νερού του ενυδρείου και προσθέστε φρέσκο ??ενεργό άνθρακα.Προσοχή:μπορεί να σκοτώσει τις γαρίδες, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μόνο σε ενυδρεία χωρίς ασπόνδυλα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μερικά ψάρια χωρίς ick είναι ευαίσθητα σε αυτό το φάρμακο.Επομένως, αντιμετωπίστε με 50% της κανονικής δόση. Ορισμένα ασπόνδυλα θαλασσινού νερού, όπως κοράλλια, μπορεί να είναι ευαίσθητα σε αυτό το προϊόν, επομένως δεν συνιστάται για ενυδρεία υφάλου.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία