API AQUA ESSENTIAL 237ml Μεγαλύτερη προβολή

API AQUA ESSENTIAL 237ml

23261

Νέο προϊόν

Το μαλακτικό νερού API AQUA ESSENTIAL είναι ένα βελτιωτικό νερού υψηλής συγκέντρωσης all-in-one που κάνει αμέσως το νερό της βρύσης ασφαλές για τα ψάρια αφαιρώντας το χλώριο, τη χλωραμίνη και αποτοξινώνει τα βαρέα μέταλλα που βρίσκονται συνήθως στο νερό της βρύσης.Το μαλακτικό νερού API AQUA ESSENTIAL αφαιρεί άμεσα τα επίπεδα τοξικής αμμωνίας, νιτρικών και νιτρωδών αλάτων στο γλυκό νερό, το αλμυρό νερό και τα φυτεμένα ενυδρεία.H τοξική αμμωνία απελευθερώνεται συνεχώς από τα ψάρια μέσω των βραγχίων, των ούρων και των στερεών αποβλήτων τους.Η πλεονάζουσα τροφή και η οργανική ύλη σε αποσύνθεση προσθέτουν επίσης αμμωνία.
Χρησιμοποιήστε την κατά την εκκίνηση και κάθε φορά που προσθέτετε ή αλλάζετε νερό ή όταν τα δοκιμασμένα επίπεδα αμμωνίας, νιτρικών ή νιτρωδών είναι υψηλά.Όταν προσθέτετε, μεταφέρετε ή βάζετε σε καραντίνα ψάρια, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το μαλακτικό νερού API STRESS COAT, το οποίο είναι ιδανικό για χρήση με το βελτιωτικό νερού AQUA ESSENTIAL.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

14,50 € (Με Φ.Π.Α.)

0.35 kg

Άλλες πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας το δοσομετρικό πώμα στη φιάλη, προσθέστε 5 ml. ανά 189 λίτρα νερού ενυδρείου για την επεξεργασία του νερού βρύσης. Προσθέστε 5 ml. ανά 38 λίτρα νερού ενυδρείου για την αφαίρεση αμμωνίας, νιτρωδών και νιτρικών αλάτων.Σας συμβουλεύουμε να περιμένετε 24 ώρες μετά τη δόση και μετά να κάνετε αλλαγή νερού.Εάν επαναλάβετε δόση μέσα σε αυτό το 24ωρο, δεν υπάρχει κίνδυνος για τα ζώα/φυτά στο ενυδρείο σας.Μια μετέπειτα αλλαγή νερού είναι πάντα ευεργετική για ένα υδάτινο σύστημα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία