Seachem Equilibrium 300g Μεγαλύτερη προβολή

Seachem Equilibrium 300g

20733

Νέο προϊόν

Το Equilibrium έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δημιουργήσει την ιδανική περιεκτικότητα σε ορυκτά για το φυτευμένο ενυδρείο.Το Equilibrium δεν περιέχει νάτριο ή χλωριούχο (το οποίο μπορεί να είναι επιζήμιο για ένα φυτευμένο ενυδρείο σε αυξημένα επίπεδα).Το Equilibrium είναι ιδανικό για χρήση με αντίστροφη όσμωση ή απιονισμένο νερό ή με νερό με ανεπάρκεια ορυκτών.Το Equilibrium αυξάνει την απαραίτητη περιεκτικότητα σε ορυκτά / ηλεκτρολύτες (Γενική Σκληρότητα) του νερού για να εξισορροπεί και να προάγει τη σταθερότητα της ανθρακικής σκληρότητας.Για τη διατήρηση του KH, συνιστούμε το Alkaline Buffer.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

16,20 € (Με Φ.Π.Α.)

0.35 kg

Άλλες πληροφορίες

Κατευθύνσεις
Για να αυξήσετε την περιεκτικότητα σε ορυκτά / γενική σκληρότητα (GH) κατά 1 meq / L (3 dH), προσθέστε 16g (1 κουταλιά της σούπας) για κάθε 80 L κατά τη δημιουργία ενυδρείου ή όταν κάνετε αλλαγές νερού (προσθήκη σε νέο νερό ).Το Equilibrium μπορεί να προστεθεί κατευθείαν, αν και για βέλτιστη διαλυτότητα συνιστούμε την ανάμιξη με ~ 1 L (1 qt.) Νερού (το προκύπτον μείγμα θα έχει μια λευκή αδιαφανή εμφάνιση). Όταν αυτό το μείγμα προστεθεί στο ενυδρείο, θα προκαλέσει μια ελαφριά ομίχλη που θα πρέπει να καθαριστεί εντός 15-30 λεπτών.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Μην χρησιμοποιείτε το Equilibrium κατά την αντικατάσταση του εξατμισμένου νερού.Αυτή η δόση βασίζεται σε νερό DI ή RO. για άλλο νερό, μετρήστε τη σκληρότητα (GH) πρώτα και μετά προσθέστε ανάλογα με τις ανάγκες.Οι προτιμήσεις των φυτών ποικίλλουν, αλλά ένας γενικός οδηγός είναι περίπου 1-2 meq / L (3-6 dH) ή ταιριάζει με την υπάρχουσα ή την σκληρότητα ανθρακικού στόχου (KH), η οποία, ιδανικά, είναι επίσης περίπου 1-2 meq / L (3– 6 dKH).

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία