ADA ECA Plus 50ml Μεγαλύτερη προβολή

ADA ECA Plus 50ml

21363

Νέο προϊόν

Περιγραφή
Το ECA PLUS είναι ένα συμπλήρωμα που αποτελείται κυρίως από οργανικά φυτικά οξέα και μια ένωση σιδήρου που αφομοιώνετε εύκολα από τα φυτά.Η προηγμένη φόρμουλα περιέχει επίσης μαγνήσιο, το οποίο είναι απαραίτητο για τη σύνθεση φωτοσυνθετικών χρωστικών.Τα οργανικά οξέα αυξάνουν την απορρόφηση του σιδήρου και του μαγνησίου και ενισχύουν τα πράσινα και κόκκινα χρώματα των υδρόβιων φυτών.Το ECA PLUS είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη και θεραπεία της χλώρωσης στη νέα ανάπτυξη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

29,90 € (Με Φ.Π.Α.)

0.15 kg

Άλλες πληροφορίες

Εφαρμογή
Σε περίπτωση απώλειας χρώματος και φύλλων που εμφανίζονται λευκά (χλώρωση): 1 σταγόνα ECA PLUS ανά 20 λίτρα νερού ενυδρείου καθημερινά, κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας.
Σε συνδυασμό με άλλα υγρά λιπάσματα: ιχνοστοιχεία όπως σίδηρος και μαγγάνιο είναι απαραίτητα για την υγιή ανάπτυξη των φυτών. Το ECA PLUS, ωστόσο, δεν προσθέτει όλα τα απαιτούμενα ιχνοστοιχεία. Έτσι, το αποτέλεσμα του ECA PLUS μπορεί να μεγιστοποιηθεί εάν χρησιμοποιούνται λιπάσματα ιχνοστοιχείων ADA (Brighty K, Green Brighty Neutral K, Green Brighty Mineral).

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία