Aquaforest AF AMINO MIX 10ml Μεγαλύτερη προβολή

Aquaforest AF AMINO MIX 10ml

16318

Νέο προϊόν

Συμπλήρωμα που περιέχει συμπυκνωμένα αμινοξέα για την υγιή ανάπτυξη των κοραλλιών.
Η χρήση ισχυρών skimmers σε θαλάσσια ενυδρεία οδηγεί συχνά σε ανεπάρκειες αμινοξέων.Η χαμηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά προκαλεί μειωμένο χλωμό χρωματισμό και ακόμη και λεύκανση των κοραλλιών.
Δοσολογία:
1 σταγόνα ανά 100 λίτρα νερού κάθε δεύτερη μέρα μετά τo κλέισιμο των φώτων.Μην αραιώνετε.Μην αναμιγνύετε μαζί με άλλα προϊόντα.Μόλις ανοίξετε το προιον τοποθετήστε το στο ψυγείο, εάν η θερμοκρασία υπερβεί τους 24 °C.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

9,80 € (Με Φ.Π.Α.)

0.03 kg

Άλλες πληροφορίες

Το Amino Mix AF συμπληρώνει το νερό με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, εμποδίζοντας έτσι τα κοράλλια να ξεφλουδίζουν και να ενισχύουν τα χρώματα τους.Η μοναδική σύνθεση του AF Amino Mix βασίζεται, μεταξύ άλλων, σε βιοτίνη, αλανίνη, γλουταμίνη, λευκίνη, λυσίνη και σερίνη.Το προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο αμινοξέων αυξάνει την ποσότητα των ζωοανθρακικών που υποστηρίζουν την παραγωγή φωτοσυνθετικών χρωστικών όπως η χλωροφύλλη.Έτσι, το Amino Mix όχι μόνο ενισχύει τον χρωματισμό, αλλά και βελτιώνει την ποιότητα της φωτοσύνθεσης.Ως αποτέλεσμα, τα κοράλλια παράγουν περισσότερη ενέργεια από το φως, παραμένουν σε τέλεια κατάσταση και μεγαλώνουν γρηγορότερα.Η τακτική χρήση του AF Amino Mix βελτιώνει την ανοσία και επιταχύνει αισθητά την ανάπτυξη των κοραλλιών.
Όλα τα συμπληρώματα κοραλλιών έχουν συνιστώμενη δοσολογία 1 σταγόνα ανά 100 λίτρα νερού, ωστόσο, είναι σημαντικό ότι κάθε ενυδρείο είναι διαφορετικό και η δοσολογία μπορεί να ποικίλει ανάλογα. Συνιστούμε να αρχίσετε από τη μισή δόση (ακόμη και ?) και να παρατηρείτε τα κοράλλια και τις αντιδράσεις τους.Μόλις το ενυδρείο δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι υπερδοσολογίας, συνιστούμε την αύξηση της δόσης.Τα κοράλλια, όπως το Zoanthus, τα Ricordea και άλλα κοράλλια, πρέπει να τρέφονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.Για να εξασφαλιστεί η καλύτερη απορρόφηση θρεπτικών ουσιών, όλα τα συμπληρώματα θα πρέπει να διανέμονται απευθείας στο ενυδρείο. Κατά τη διάρκεια της σίτισης σας προτείνουμε να απενεργοποιήσετε το skimmer για περίπου μία ώρα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία