Dennerle Shrimp King PROTEIN 45g Μεγαλύτερη προβολή

Dennerle Shrimp King PROTEIN 45g

19221

Νέο προϊόν

Στοχευμένο διατροφικό συμπλήρωμα με πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας και απαραίτητα αμινοξέα.Περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες 42,2%.Για τους χρόνους που απαιτείται αυξημένη πρωτεΐνη, π.χ. κατά τη διάρκεια του σχηματισμού αυγών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

13,30 € (Με Φ.Π.Α.)

0.06 kg

Άλλες πληροφορίες

Βυθιζόμενα sticks, σταθερά στο νερό που αποτελούνται από 100% φυσικά συστατικά ως στοχευμένο συμπλήρωμα πρωτεΐνης.
Η πρωτεΐνη βασιλικής γαρίδας έχει σημαντικά υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες σε σύγκριση με την κύρια τροφή στο 42,2%.Τροφοδοτείται ως μέρος του κανονικού προγράμματος διατροφής για ποικιλία και ως συμπλήρωμα διατροφής.Ταυτόχρονα, η πρωτεΐνη βασιλικής γαρίδας επιτρέπει την αύξηση της προσφοράς πρωτεΐνης σε περιόδους αυξημένης ανάγκης, π.χ. κατά τη διάρκεια της φάσης αναπαραγωγής και του σχηματισμού αυγών.Τα είδη γαρίδας με εγγενώς υψηλότερες απαιτήσεις σε πρωτεΐνες μπορούν επίσης να τρέφονται κατάλληλα για τα είδη τους.
Οι πρωτεΐνες και τα απαραίτητα αμινοξέα προέρχονται πρωτίστως από υδρόβια ζώα (Gammarus, Daphnia, αποφλοιωμένες κύστεις αρτεμίας, γαρίδες, πράσινα μύδια) και ως αποτέλεσμα έχουν βέλτιστη θρεπτική σύνθεση και βιοδιαθεσιμότητα.
Εγγύηση: δεν υπάρχουν τεχνητά χρώματα ή συντηρητικά, δεν υπάρχει ιχθυέλαιο.
Υπόδειξη:
Η πρωτεΐνη βασιλικού γαρίδας είναι επίσης ιδανική για τη σίτιση καραβίδων, καραβίδων νάνος (CPOs), καβούρια, γαρίδες μακριού βραχίονα και σαλιγκάρια.
Σύσταση διατροφής
Περίπου. 5 mm stick για 20 γαρίδες. Αφαιρέστε τα υπολείμματα τροφίμων μετά από 24 ώρες.
Συστατικά: Βακτηριακή πρωτεΐνη από Corynebacterium glutamicum, πρωτεΐνες εντόμων, τσουκνίδες, πικραλίδες, φύλλα μουριάς, Daphnia, krill, χλωρίνη, montmorillonite, Moringa oleifera, δενδρολίβανο, μαννάν-ολιγοσακχαρίτες, β-γλυκάνες, γύρη λουλουδιών, κουρκουμά.
Αναλυτικά συστατικά: 42,6% ακατέργαστη πρωτεΐνη, 7,5% ακατέργαστο λίπος, 5,9% ακατέργαστη ίνα, 13,4% ακατέργαστη τέφρα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία