OCEAN NUTRITION Reef Pulse 10g Μεγαλύτερη προβολή

OCEAN NUTRITION Reef Pulse 10g

23273

Νέο προϊόν

Το Reef Pulse μια τροφή κοραλλιών σε σκόνη τροφής υψηλής ποιότητας.
Είναι ένα καινοτόμο μείγμα επιλεγμένου ζωοπλαγκτόν και φυτοπλαγκτόν που καλύπτει τις μοναδικές διατροφικές ανάγκες πολλών ειδών κοραλλιών SPS και LPS.Το μεγάλο εύρος μεγέθους σωματιδίων από 5 έως 400 micron το καθιστά ιδανική διατροφή για μια μεγάλη ποικιλία ειδών κοραλλιών (όπως Euphyllia, Acropora, Montipora, Clavularia, Goniopora, Zoanthids, Scolymia, Dendronephthya, Stylophora, Pocillopora, Seriatopora, Xenia, Anthelia).
Θα παρουσιάσουν ταχύτερη ανάπτυξη και πιο έντονο χρωματισμό, όταν ταΐζονται τακτικά με το Reef Pulse. Το Reef Pulse μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 2 διαφορετικές μεθόδους τροφοδοσίας: τροφοδοσία στόχου ή τροφοδοσία ενυδρείου, σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες σίτισης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

9,30 € (Με Φ.Π.Α.)

0.1 kg

Άλλες πληροφορίες

Στόχος τροφοδοσίας = Γεμίστε έναν αποδέκτη με 100 ml νερό της δεξαμενής και προσθέστε, ανάλογα με την πυκνότητα των κοραλλιών, 1/4 έως 1 κουταλάκι του γλυκού Reef Pulse.Μην ταΐζετε περισσότερο από 1 κουταλάκι του γλυκού ανά 400 λίτρα την ημέρα / Ανακατέψτε και ανακατέψτε καλά / Απενεργοποιήστε το φιλτράρισμα, το skimmer και την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της τροφοδοσίας του στόχου (για να αποφύγετε την άμεση αφαίρεση) / Διασκορπίστε ένα σύννεφο συμπυκνωμένου διαλύματος τροφής πάνω από τα στοχευόμενα κοράλλια (π.χ. χρησιμοποιώντας μια πιπέτα ή σύριγγα) / Όταν καταναλωθεί το φαγητό, επανεκκινήστε το φιλτράρισμα, το skimmer και την κυκλοφορία Σίτιση δεξαμενής = Γεμίστε έναν παραλήπτη με 500 ml νερό της δεξαμενής και προσθέστε, ανάλογα με την πυκνότητα των κοραλλιών, ¼ έως 1 κουταλάκι του γλυκού Reef Pulse ανά 400 λίτρα νερού δεξαμενής . Μην ταΐζετε περισσότερο από 1 κουταλάκι του γλυκού ανά 400 λίτρα την ημέρα. / Ανακατέψτε και ανακατέψτε καλά / Απενεργοποιήστε το φιλτράρισμα και το skimmer (για να αποφύγετε την άμεση αφαίρεση) / Προσθέστε το τροφικό διάλυμα στο ενυδρείο, οι αντλίες κυκλοφορίας θα διασκορπίσουν το φαγητό / Ξεκινήστε ξανά το φιλτράρισμα και το skimmer +/- 10 έως 15 λεπτά αργότερα (ανάλογα με το πόσο γρήγορα το φαγητό καταναλώνεται)

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία