Blyxa japonica(ΦΠ) Μεγαλύτερη προβολή

Blyxa japonica(ΦΠ)

13440

Νέο προϊόν

Η Blyxa japonica  είναι ένα όμορφο είδος που έχει αποκτήσει ευρεία δημοτικότητα στο χόμπι τα τελευταία πέντε ή δέκα χρόνια και προέρχετε απο την ευρεία περιοχή της τροπικής Ασίας.
Είναι μέτριων απαιτήσεων και μπορεί να διατηρηθεί χωρίς τη προσθήκη CO2 ,αλλά συχνά φαίνεται αδύνατο, και μεμονωμένα φυτά μπορεί να είναι αρκετά λεπτά και μη ελκυστικά.Μέτρια επίπεδα φωτός είναι συνήθως επαρκή, με την προϋπόθεση προσθήκης CO2,με μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά. Αυτό το φυτό μπορεί να ανεχθεί ένα μικρό βαθμό σκίασης και θα πάρει ένα σκούρο πράσινο χρώμα σε αυτές τις συνθήκες. Υπό έντονο φωτισμό, τα φύλλα θα πάρουν μια κοκκινωπή απόχρωση, και το φυτό θα είναι πιο συμπαγές στην εμφάνιση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

5,50 € (Με Φ.Π.Α.)

0.06 kg

Χαρακτηριστικά

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣmedium

Άλλες πληροφορίες

Τα φυτά δικής μας παραγωγής έχουν την τελική ενυδρειακή τους μορφή γιατί είναι καλλιεργημένα μέσα στο νερό και όχι emersed, μειώνοντας έτσι και το βαθμό δυσκολίας τους και αυξάνοντας τις πιθανότητες να ευδοκιμήσουν στο δικό σας ενυδρείο! Επιπλέον μερικά από αυτά είναι αρκετά σπάνια.  Θα τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση, απαλλαγμένα από άλγη και σε μεγάλες ποσότητες. Σε περίπτωση που κάποιος είναι αρχάριος όσον αφορά το φυτεμένο ενυδρείο και χρειάζεται βοήθεια στο να επιλέξει τα κατάλληλα φυτά που θα τοποθετήσει στο ενυδρείο του (ανάλογα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε ενυδρείου) , μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα ή τηλεφωνικά για να τον βοηθήσω τόσο στο να διορθώσει κάποια πράγματα όσο και στο να επιλέξει τα σωστά φυτά για τον τύπο ενυδρείου που θέλει να φτιάξει.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία