Νέο Aquael NATUREMAX BIO 1lt Μεγαλύτερη προβολή

Aquael NATUREMAX BIO 1lt

29255

Νέο προϊόν

Περιγραφή προϊόντος
Το NATUREMAX BIO είναι ένα φυσικό, εξαιρετικά ελαφρύ μέσο φίλτρου σχεδιασμένο για μικρά και μεγάλα φίλτρα ενυδρείων.
Χάρη στη μοναδική τους δομή και τις ιδανικές μικροπορώδεις ιδιότητες, παρέχουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τη νιτροποίηση και την απονιτροποίηση των βακτηρίων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

10,80 € (Με Φ.Π.Α.)

1 kg

Άλλες πληροφορίες

Πως δουλεύει?
Η μικροπορώδης δομή του NATUREMAX BIO παρέχει βέλτιστες συνθήκες για αποικισμό με νιτροποιητικά και απονιτροποιητικά βακτήρια, επιτρέποντας στο μέσο να απαλλάξει το νερό τόσο από νιτρικά, νιτρώδη και αμμωνία.
Επιπλέον, το NATUREMAX BIO είναι ένα φυσικό μέσο που δεν αλλάζει τις τιμές pH, kh ή gh του νερού, κάτι που είναι σημαντικό για τη διατήρηση σταθερών παραμέτρων του.
Πού να χρησιμοποιήσετε;
Το NATUREMAX BIO είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τύπους φίλτρων ενυδρείου – τόσο σε εσωτερικά όσο και σε εξωτερικά φίλτρα.
Το NATUREMAX BIO είναι ένα ελαφρύ μέσο που δεν αυξάνει σημαντικά το βάρος του φίλτρου, γεγονός που επηρεάζει θετικά την ευκολία συντήρησης.
Πόσο διαρκεί?
NATUREMAX BIO ανθεκτικά μέσα που δεν αλλοιώνονται. Ο καθαρισμός του μέσου περιλαμβάνει το ξέπλυμά του με νερό ενυδρείου. Συνιστάται η μερική αντικατάσταση του 50% περίπου του μέσου κάθε 4-6 μήνες.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία