API NITRA-ZORB 210g Μεγαλύτερη προβολή

API NITRA-ZORB 210g

21861

Νέο προϊόν

Το μέσο φιλτραρίσματος API NITRA-ZORB είναι ένα έτοιμο προς χρήση σακουλάκι που μπορεί να προστεθεί στο φίλτρο σας για την απομάκρυνση της αμμωνίας, των νιτρώδων και των νιτρικών.Τα μέσα φιλτραρίσματος NITRA-ZORB είναι κατασκευασμένα από φυσικές και συνθετικές ρητίνες ανταλλαγής ιόντων που αφαιρούν επιλεκτικά τις τοξίνες από τα ενυδρεία γλυκού νερού.Τα μέσα φιλτραρίσματος NITRA-ZORB δεν περιέχουν φωσφορικά άλατα και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.
Ξεπλύνετε τη σακούλα με νερό βρύσης.Τοποθετήστε τη σακούλα στη διαδρομή ροής του νερού στο φίλτρο ενυδρείου.Για ένα νέο ενυδρείο ή όταν εντοπίζεται αμμωνία ή νιτρώδες: επαναφορτίστε κάθε 5 ημέρες για τον πρώτο μήνα και στη συνέχεια κάθε 2 εβδομάδες για τον δεύτερο μήνα.Για καθιερωμένο ενυδρείο: επαναφορτίστε κάθε 2 εβδομάδες.Όταν εντοπιστεί νιτρικό άλας: επαναφορτίστε κάθε 5 ημέρες έως ότου το νιτρικό άλας μειώνεται στα 20ppm (mg / L) ή λιγότερο.
Αντικαταστήστε τη θήκη μετά από 2 μήνες.
Για χρησιμοποίηση ξανά, διαλύστε 4 κουταλιές της σούπας (80 g) API AQUARIUM SALT σε 8 oz. (240 ml) ζεστού νερού βρύσης.Μουλιάστε τη σακούλα για 2 ώρες και στη συνέχεια ξεπλύνετε ελαφρά με νερό βρύσης.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

29,60 € (Με Φ.Π.Α.)

0.25 kg

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία