Aquaforest ΑF LAVA SOIL BLACK 5lt Μεγαλύτερη προβολή

Aquaforest ΑF LAVA SOIL BLACK 5lt

18399

Νέο προϊόν

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
Φυσικό υπόστρωμα που βασίζεται στην ηφαιστειακή λάβα ιδανικό για κάθε ενυδρείο γλυκού νερού.Προκειμένου να παρέχονται οι βέλτιστες συνθήκες για την ανάπτυξη των φυτών, το AF Lava Soil εμπλουτίστηκε με πολύτιμα μέταλλα.Αυτό το φυσικό υπόστρωμα απελευθερώνει σταδιακά ορυκτά στο νερό και, λόγω του υψηλού πορώδους, υποστηρίζει τον πολλαπλασιασμό των ωφέλιμων μικροοργανισμών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

19,00 € (Με Φ.Π.Α.)

5.7 kg

Άλλες πληροφορίες

Η μοναδική δομή του AF Lava Soil διευκολύνει την ριζοβολία των υδρόβιων φυτών και εμποδίζει το σχηματισμό αναερόβιων ζωνών όπου αναπτύσσονται τα βακτήρια που παράγουν τοξικό υδρόθειο.Εξασφαλίζει καλύτερη κυκλοφορία του νερού στο υπόστρωμα, που διευκολύνει την ισορροπημένη κατανομή των θρεπτικών ουσιών και βελτιώνει την απορρόφηση από τα φυτά.Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ανόργανα συστατικά, προκειμένου να αποφευχθεί η συσσώρευσή τους, συνιστούμε να περιοριστεί η δοσολογία λιπασμάτων με μικροθρεπτικά συστατικά για το πρώτο εξάμηνο του έτους εγκατάστασης της δεξαμενής.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ:
Τοποθετήστε περίπου 7 cm AF Lava Soil στο κάτω μέρος της δεξαμενής, γεμίστε με νερό μέχρι περίπου. 10 εκ.Φυτέψτε τα φυτά και γεμίστε το ενυδρείο με νερό.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία