Juwel Primo 70 LED Μαύρο Μεγαλύτερη προβολή

Juwel Primo 70 LED Μαύρο

12396

Νέο προϊόν

2+2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας

Το πλαίσιο βάσης ασφαλείας εξασφαλίζει ιδιαίτερα ασφαλή τοποθέτηση και σας επιτρέπει να στήσετε το ενυδρείο σας εύκολα, χωρίς την ανάγκη για ειδικά στηρίγματα.
Υψηλής ποιότητα κατασκευή, υψηλής ποιότητας υλικά και απόλυτα συντονισμένη τεχνολογία εξασφαλίζουν μέγιστη ποιότητα και την ασφάλεια. Αυτό εγγυάται την μακροζωία του Primo 70 LED.

Διαστάσεις: 61 x 31 x 44 cm
Χωρητικότητα: 70 Λίτρα

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

160,80 € (Με Φ.Π.Α.)

14 kg

Άλλες πληροφορίες

Το κάλυμμα του Primo 70 LED είναι εξοπλισμένο με λάμπα LED NovoLux 60 και είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικές με 8 Watts. Προκειμένου να αυξηθεί η ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών, μέχρι τρεις λάμπες NovoLux LED μπορούν να τοποθετηθούν στο κάλυμμα.
Το Primo 70 LED είναι εξοπλισμένο με ένα υψηλής απόδοσης Bioflow φίλτρο. Αυτό το εσωτερικό φίλτρο συνδυάζει αποτελεσματικότητα με ασφάλεια.Λειτουργεί βάσει της αρχής ότι «Το νερό πρέπει να παραμείνει στο ενυδρείο!» και ως εκ τούτου αποτελεί τον ασφαλέστερη τρόπο φιλτραρίσματος σε ένα ενυδρείο.Το Bioflow One είναι εξοπλισμένο με υλικά φιλτραρίσματος υψηλής απόδοσης και μια γρήγορη, ισχυρή και αποτελεσματική αντλία Eccoflow 300 με μόνο 4,4 Watt.
Ο ρυθμιζόμενος θερμαντήρας Juwel AquaHeat 50 Watt εξασφαλίζει τη σωστή θερμοκρασία στο Primo 70 LED. Ο θερμαντήρας παραμένει αόρατος στο ενυδρείο, δεδομένου ότι είναι ενσωματωμένος μέσα στο περίβλημα του φίλτρου.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία