Juwel Primo 110 LED Μαύρο

12415

Νέο προϊόν

2+2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας

Το πλαίσιο βάσης ασφαλείας εξασφαλίζει ιδιαίτερα ασφαλή τοποθέτηση και σας επιτρέπει να στήσετε το ενυδρείο σας εύκολα, χωρίς την ανάγκη για ειδικά στηρίγματα.
Υψηλής ποιότητα κατασκευή, υψηλής ποιότητας υλικά και απόλυτα συντονισμένη τεχνολογία εξασφαλίζουν μέγιστη ποιότητα και την ασφάλεια. Αυτό εγγυάται την μακροζωία του Primo 110 LED.
Διαστάσεις: 81 x 36 x 45cm
Χωρητικότητα: 110 Λίτρα
Ροή: 500lt/h

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

226,20 € (Με Φ.Π.Α.)

20.5 kg

Άλλες πληροφορίες

Το κάλυμμα του Primo 110 LED είναι εξοπλισμένο με λάμπα LED NovoLux 80 και είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικές με 10.5 Watts. Προκειμένου να αυξηθεί η ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών, μέχρι τρεις λάμπες NovoLux 80 LED μπορούν να τοποθετηθούν στο κάλυμμα.
Το Primo 110 LED είναι εξοπλισμένο με ένα υψηλής απόδοσης Bioflow φίλτρο. Αυτό το εσωτερικό φίλτρο συνδυάζει αποτελεσματικότητα με ασφάλεια.Λειτουργεί βάσει της αρχής ότι «Το νερό πρέπει να παραμείνει στο ενυδρείο!» και ως εκ τούτου αποτελεί τον ασφαλέστερη τρόπο φιλτραρίσματος σε ένα ενυδρείο.Το Bioflow One είναι εξοπλισμένο με υλικά φιλτραρίσματος υψηλής απόδοσης και μια γρήγορη, ισχυρή και αποτελεσματική αντλία Eccoflow 500 με μόνο 5,5 Watt.
Ο ρυθμιζόμενος θερμαντήρας Juwel AquaHeat 100 Watt εξασφαλίζει τη σωστή θερμοκρασία στο Primo 110 LED. Ο θερμαντήρας παραμένει αόρατος στο ενυδρείο, δεδομένου ότι είναι ενσωματωμένος μέσα στο περίβλημα του φίλτρου.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία