Προσφορά ADA DOOA System Paluda 30 Μεγαλύτερη προβολή

DOOA System Paluda 30-30lt

21351

Νέο προϊόν

Περιγραφή
Το System Paluda από την DOOA είναι ένα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο σύνολο Paludarium με ενσωματωμένο σύστημα αντλίας και ομίχλης.Ο ελκυστικός σχεδιασμός και η ενσωματωμένη τεχνολογία παρέχουν τη δυνατότητα να αναδημιουργήσετε ένα μικρό κομμάτι ζούγκλας στο δικό σας σαλόνι.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

347,00 € (Με Φ.Π.Α.)

-347,00 €

Πρίν 694,00 €

15 kg

Άλλες πληροφορίες

Οι μπροστινές πόρτες του terrarium μπορούν να ανοίξουν ευρέως για να επιτρέψουν την εύκολη φύτευση και την εύκολη συντήρηση του βιότοπου του τροπικού δάσους στο σπίτι.Τα βρύα και τα φυτά μπορούν να στερεωθούν στα παρεχόμενα τάπητα Wabi-Kusa, τα οποία στη συνέχεια συνδέονται με τους πείρους πλέγματος του κουτιού Mistflow.Αυτό δημιουργεί έναν όμορφο τοίχο φυτών σε μαύρο φόντο.
Το Mistflow δημιουργεί ομίχλη από το νερό από τη δεξαμενή Mistflow. Μια αντλία κυκλοφορίας διατηρεί το νερό στη δεξαμενή σε σταθερό επίπεδο. Ο ανεμιστήρας κυκλοφορίας δημιουργεί επιπλέον μια κατάλληλη ροή αέρα.Ανάλογα με την κατεύθυνση εγκατάστασης του ανεμιστήρα, μπορείτε να εκτελέσετε αναρρόφηση ή εξάτμιση.Η περίσσεια νερού μπορεί να αποστραγγιστεί από τη δεξαμενή με ένα πολύ απορροφητικό σφουγγάρι.Αυτό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για τροπικά φυτά τροπικών δασών στο terrarium.
Με τα ξεχωριστά διαθέσιμα RGB LED Paluda Light, οι χαρακτηριστικοί μπλε τόνοι των τροπικών φυτών αναπαράγονται ιδιαίτερα καλά.
Διαστάσεις:
Πλάτος 300mm
Βάθος 300mm
Ύψος 450mm

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία