Juwel Rio 180 LED Οξιά

12583

Νέο προϊόν

2+2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας

Με 101 cm πλάτος, 50 εκατοστά ύψος και βάθος 41 cm, το Rio 180 LED συνδιάζει τον κλασικό ορθογώνιο σχεδιασμό με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Το πλαίσιο της βάσης ασφαλείας εξασφαλίζει μια ιδιαίτερα ασφαλή τοποθέτηση και σας επιτρέπει να στήσετε το ενυδρείο σας εύκολα, χωρίς την ανάγκη για ειδικά στηρίγματα. 
Η άριστη ποιότητα κατασκευής από τη Γερμανία,με τα υψηλής ποιότητας υλικά και την απόλυτα συντονισμένη τεχνολογία εγγυώνται την καλύτερη ποιότητα και την ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει μεγάλη διάρκεια ζωής για το Rio 180 LED.
Διαστάσεις: 101 x 50 x 41cm
Xωρητικότητα: 180 λίτρα

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

426,30 € (Με Φ.Π.Α.)

29.5 kg

Άλλες πληροφορίες

Multilux LED / Φωτιστικά
Λαμπρή φωτεινότητα για την άριστη ανάπτυξη των φυτών είναι αυτό που παίρνετε με την τεχνολογία φωτισμού state-of-the-art Multilux LED από την Juwel.Οι ανταλλακτικές 23W DAY και NATURE LED δημιουργούν ένα βέλτιστο φάσμα φωτός, με παράλληλη εξοικονόμηση έως και 50% της ενέργειας σε σύγκριση με τις λάμπες Τ5.
Το σύστημα φωτισμού LED Multilux για το Rio 180 LED σημαίνει ότι μπορείτε να εργαστείτε στο ενυδρείο σας με άνεση, ακόμα και όταν ο φωτισμός είναι ενεργοποιημένο.100% αδιάβροχες και πληρούν τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.
Για βέλτιστη διήθηση, το Rio 180 LED είναι εξοπλισμένο με ένα υψηλής απόδοσης Bioflow Μ εσωτερικό φίλτρο που συνδυάζει αποτελεσματικότητα με ασφάλεια και σχηματίζει το επίκεντρο του κάθε ενυδρείο Juwel. Λειτουργεί βάσει της αρχής ότι «Το νερό πρέπει να παραμείνει στο ενυδρείο!» και είναι ο ασφαλέστερος τρόπος φιλτραρίσματος ένα ενυδρείο.Το φίλτρο Bioflow M έρχεται εξοπλισμένο με πέντε σφουγγάρια υψηλής απόδοσης και έναν ήσυχο αλλά ισχυρό Eccoflow 600 κυκλοφορητή.
Ο ρυθμιζόμενο θερμαντήρα 200 Watt Juwel είναι ενσωματωμένος στην στο σύστημα φίλτρου Bioflow M, εξασφαλίζοντας τη σωστή θερμοκρασία.
Πιστοποιημένο με ΤUV/GS.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία