Άμμος γάτας Ever Clean Multiple Cat Clumping 6lt Μεγαλύτερη προβολή

Άμμος γάτας Ever Clean Multiple Cat Clumping 6lt

24643

Νέο προϊόν

Αν έχετε την τύχη να μοιράζεστε το σπίτι σας με περισσότερες από μία γάτες, η Multiple Cat της Ever Clean σας παρέχει επιπλέον παράγοντες καταπολέμησης οσμών για τις λεκάνες άμμου υγιεινής με μεγάλη χρήση.
Διαθέτει επιπλέον παράγοντες καταπολέμησης οσμών για λεκάνες άμμου υγιεινής που χρησιμοποιούνται συχνότερα σε σπίτια με πολλές γάτες.
Για συνεχή φρεσκάδα, η Ever Clean είναι αποτελεσματική ως προς την εξάλειψη των οσμών ούρων, περιττωμάτων και αμμωνίας της γάτας.
Η μοναδική μας τεχνολογία ενεργού άνθρακα παγιδεύει και δεσμεύει τις οσμές, εξαλείφοντας τη δυσοσμία αντί απλώς να την καλύπτει.
Η τεχνολογία αρώματος που ενεργοποιείται με την επαφή της πατούσας της γάτας στην άμμο αποδεσμεύει ένα φρέσκο άρωμα όταν χρησιμοποιείται η λεκάνη άμμου υγιεινής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

15,50 € (Με Φ.Π.Α.)

6 kg

Άλλες πληροφορίες

ΑΥΤΟΣΥΓΚΟΛΛΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ EVER CLEAN MULTIPLE CAT ME EXTRA ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΟΣΜΩΝ: Ενισχυμένη αυτοσυγκολλούμενη άμμος γάτας ειδικά κατασκευασμένη με πρόσθετες ουσίες καταπολέμησης οσμών για σπίτια με περισσότερες από μία γάτες και συχνή χρήση της λεκάνης υγιεινής.
ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ: Εξαλείφει τις οσμές ούρων, κοπράνων και αμμωνίας παγιδεύοντας και συγκρατώντας τες αντί να τις καλύπτει.
ΑΡΩΜΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ: Εξασφαλίζει συνεχές ευχάριστο άρωμα τόσο στην λεκάνη υγιεινής, όσο και στο σπίτι.
ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ: Το άρωμα απελευθερώνεται μόνο όταν η λεκάνη υγιεινής χρησιμοποιείται.
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Μία συσκευασία 10lt διαρκεί έως και δύο μήνες*, που σημαίνει λιγότερες αλλαγές στη λεκάνη υγιεινής και εξοικονόμηση χρημάτων.

*Βασισμένο σε εργαστηριακά αποτελέσματα (Μέσος ημερήσιος όγκος ούρων για μία μεσαίου μεγέθους οικόσιτη γάτα)

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία