Ceramic Nature Banana leaves 20x Μεγαλύτερη προβολή

Ceramic Nature Banana leaves 20x

27025

Νέο προϊόν

Λεπτομέρειες προιόντος
Τα φύλλα μπανάνας έχουν πολλές από τις ίδιες ιδιότητες με τα φύλλα Catappa.Όπως η πρόληψη ασθενειών.Τα φύλλα μπανάνας εξασφαλίζουν πιο έντονα χρώματα στα ψάρια. έχουν προληπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες.Όταν χρησιμοποιούνται σε ενυδρεία, παρέχουν καλή ανοσία στις γαρίδες σας. Τα φύλλα εκπέμπουν τανίνες και άλλα στοιχεία στο νερό που βελτιώνει την υγεία των γαρίδων.Στις μικρές γαρίδες τους αρέσει να κρύβονται και να περνούν πολύ χρόνο μέσα και γύρω από αυτά τα φύλλα. Τα φύλλα μπανάνας διαθέτουν επίσης τις ακόλουθες ιδιότητες: μυκητοκτόνα, βακτηριοκτόνα, βοηθούν στην επούλωση μετά από μολύνσεις, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως υλικό βιοτόπου.Τα φύλλα της μπανάνας χρησιμοποιούνται φυσικά για την επεξεργασία του νερού λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

4,95 € (Με Φ.Π.Α.)

0.05 kg

Άλλες πληροφορίες

Τα φύλλα μπανάνας χρησιμοποιούνται κυρίως για τη βελτίωση των δεξαμενών γαρίδας επειδή εμπλουτίζουν το νερό με ουσίες που λείπουν, όπως οργανικές ενώσεις, λόγω των μυκητοκτόνων, βακτηριοκτόνων ιδιοτήτων τους. μειώνουν επίσης το pH του νερού.
Με την πάροδο του χρόνου, τα φύλλα στο ενυδρείο αποσυντίθενται. Οι γαρίδες, τα καρκινοειδή και τα σαλιγκάρια κάνουν βέλτιστη χρήση αυτής της διαδικασίας και τρώνε όλα τα φύλλα. Αυτό προάγει τη φυσική διατροφή του ζώου.
Τα φύλλα μπανάνας μας είναι 100% καθαρά, στεγνά και χωρίς εντομοκτόνα! Αποθηκευμένα στεγνά, τα φύλλα μπανάνας μας έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής.
Τα φύλλα τρώγονται από γαρίδες και ασπόνδυλα, εμπλουτίζοντας τη διατροφή τους.Είναι ένα φυσικό προϊόν που δεν περιέχει χημικές ουσίες και ρύπους.Τα φύλλα μπανάνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για διακοσμητικούς σκοπούς.
Χρήση: Περίπου. 1 φύλλο ανά 40 λίτρα νερού (20 φύλλα ανά συσκευασία).
Διαστάσεις: 3-6cm πλάτος και 15-20cm ύψος

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία