Ceramic Nature Catappa Bark tubes 1x Μεγαλύτερη προβολή

Ceramic Nature Catappa Bark tubes 1x

27027

Νέο προϊόν

Λεπτομέρειες προιόντος
Τα Catappa Bark tubes σάς επιτρέπουν να φροντίζετε τα ψάρια, τις γαρίδες και άλλους κατοίκους του ενυδρείου σας με φυσικό τρόπο.Το Catappa χρησιμεύει επίσης ως καθαριστής νερού για ενυδρεία γλυκού νερού.Ο φλοιός Catappa έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τα φύλλα Catappa.Ο φλοιός Catappa λειτουργεί μόνο πολύ περισσότερο από τα φύλλα.
Οι ουσίες που περιέχονται στον φλοιό των Catappa (τανίνες) διεγείρουν τη συμπίεση της βλεννογόνου μεμβράνης.Αυτή η πύκνωση της βλεννογόνου μεμβράνης προστατεύει το δέρμα και ενισχύει τα χρώματα των ψαριών. Επιπλέον, το Catappa συμβάλλει επίσης στην αύξηση της ευεξίας και της ζωτικότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

4,95 € (Με Φ.Π.Α.)

0.05 kg

Άλλες πληροφορίες

Όταν τοποθετηθούν στο ενυδρείο, οι Catappa Bark tubes θα αποσυντεθούν αργά, απελευθερώνοντας τανίνες που κιτρινίζουν ή καφετίζουν το νερό.Αυτές οι τανίνες μπορούν να μειώσουν το pH του νερού και πιστεύεται ότι σκοτώνουν τα βακτήρια και τους μύκητες, κάτι που είναι χρήσιμο για τα ψάρια. Το σκούρο χρώμα του νερού μειώνει το φως και μιμείται το φυσικό περιβάλλον πολλών ψαριών, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες.
Οι σωλήνες φλοιού δεν χρειάζεται να υποστούν επεξεργασία για να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν. Οι ξηροί σωλήνες φλοιού βυθίζονται μετά από μερικές ημέρες (1-2) και θα γεμίσουν με νερό και μετά βυθίζονται στον πυθμένα. Μετά από αυτό, τα ενεργά συστατικά θα απελευθερωθούν. Αυτή η διαδικασία διαρκεί πέντε έως έξι εβδομάδες, μετά από τις οποίες μπορείτε να το αφήσετε στο ενυδρείο. Τα ψάρια θα το χρησιμοποιήσουν για καταφύγιο ή ως σνακ.
Χρήση: Ένας φλοιός διαρκεί περίπου. 4 μήνες.
Μέγεθος: 3-6cm πάχος και 15-20cm μήκος

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία