Seachem Complete 250ml Μεγαλύτερη προβολή

Seachem Reef Complete 250ml

14331

Νέο προϊόν

Περιγραφή
Το Reef Complete είναι ένα συμπυκνωμένο (160.000 mg / L) βελτιστοποιημένο μείγμα ιοντικού ασβεστίου σχεδιασμένο να αποκαθιστά και να διατηρεί το ασβέστιο σε επίπεδα που βρίσκονται στο φυσικό θαλασσινό νερό χωρίς επηρεασμό του pH.Το ασβέστιο και τα ανθρακικά είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη όλων των κοραλλιών.Αν είτε γίνει ελλιπής, η ανάπτυξη των κοραλλιών θα σταματήσει, ακολουθούμενη από ταχεία μείωση της υγείας των κοραλλιών.Για να αποφευχθεί αυτό, πρέπει να παρέχετε ασβέστιο (Reef Complete) και ανθρακικά (Reef Builder ή Reef Carbonate).

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

15,40 € (Με Φ.Π.Α.)

0.3 kg

Άλλες πληροφορίες

Κατευθύνσεις
ΕΝΑΡΞΗ: Χρησιμοποιήστε 1 καπάκι (5 mL) ανά 80 L δύο φορές την εβδομάδα. Ελέγξτε το ασβέστιο κάθε 2 εβδομάδες και προσαρμόστε ανάλογα το ποσό ή τη συχνότητα.
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ: Ελέγξτε τη στάθμη του ασβεστίου και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τη δοσολογία προσθήκης μέχρι να ρυθμιστεί το ασβέστιο στα 380-420 mg / L. Κάθε 5 mL / 80 L θα αυξήσει το ασβέστιο κατά περίπου 10 mg / L. Η ποσότητα ή η συχνότητα μπορεί να ρυθμιστεί, αλλά δεν υπερβαίνει τα 12,5 mL / 80 L την ημέρα.Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε όπως απαιτείται για να διατηρήσετε το ασβέστιο.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Εάν χρησιμοποιείται με το Reef Calcium, δεν είναι απαραίτητο να ξεπεράσετε τα 380 mg / L ολικού ασβεστίου. Χρησιμοποιήστε το Reef Status: Ασβέστιο για τη μέτρηση του ασβεστίου.
ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙΤΕ: Η περίσσεια ασβεστίου μπορεί να ενισχύσει την απώλεια της ανθρακικής αλκαλικότητας. Μην αναμειγνύετε απευθείας με οποιοδήποτε συμπλήρωμα ανθρακικών αλάτων. Καλύτερο αν προστίθενται ασβέστιο και ανθρακικά πρόσθετα σε εναλλασσόμενες ημέρες ή σε απόσταση τουλάχιστον 30 λεπτών.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία