Seachem Malawi/Victoria Buffer 300g Μεγαλύτερη προβολή

Seachem Malawi/Victoria Buffer 300g

15789

Νέο προϊόν

Το Malawi / Victoria Buffer είναι ένα μείγμα ανθρακικών αλάτων που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν το φυσικό περιβάλλον των κιχλίδων αυξάνοντας την ανθρακική σκληρότητα, τη χωρητικότητα του ρυθμιστικού διαλύματος και το pH. Διαμορφώνεται για να διατηρεί ένα ρΗ 7.8-8.4.Για βέλτιστη αναπαραγωγή του περιβάλλοντος της λίμνης Μαλάουι / Βικτόρια, χρησιμοποιήστε με Cichlid Lake Salt , Cichlid Trace και NutriDiet Cichlid Flakes.
Χρήση:
Χρησιμοποιήστε 6 g (1 κουταλάκι του γλυκού) για κάθε 40 με 80 λίτρα νερού κάθε ημέρα μέχρι να επιτευχθεί και να διατηρηθεί το επιθυμητό pH.Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ως απαιτείται για να διατηρήσετε το pH, συνήθως όχι περισσότερο από μία φορά κάθε δύο έως τρεις εβδομάδες.Για ακριβή δοσολογία, χρησιμοποιήστε την κλίμακα ψηφιακής κουταλιάς Seachem.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

14,00 € (Με Φ.Π.Α.)

0.3 kg

Άλλες πληροφορίες

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Είναι καλύτερο να διαλύσετε το διάλυμα σε γλυκό νερό πριν από τη χρήση. Χρησιμοποιήστε το όταν ρυθμίζετε ένα ενυδρείο ή κάνετε αλλαγές νερού (κατά προτίμηση μετά την προσθήκη του Cachlid Lake Salt της Seachem) και μεταξύ των αλλαγών του νερού όπως απαιτείται για τη διατήρηση του pH.Το ρυθμιστικό διάλυμα Seachem Malawi / Victoria Buffer διαμορφώνεται για να διατηρεί ένα pH μεταξύ 7,8 και 8,4, ανάλογα με την ποσότητα που χρησιμοποιείται.Για να επιτευχθεί χαμηλότερο pH από το 7,8, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Seachem s Acid Buffer σε συνδυασμό με το Malawi / Victoria Buffer.Για να επιτευχθεί υψηλότερο ρΗ από το 8,4, χρησιμοποιήστε το Tanganyika Buffer.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία