Aquaforest KH BUFFER 1200g Μεγαλύτερη προβολή

Aquaforest KH BUFFER 1200g

16360

Νέο προϊόν

Ένας παράγοντας για τη διατήρηση σταθερού επιπέδου ανθρακικής σκληρότητας σε ενυδρεία reef.Το ακριβές επίπεδο της ανθρακικής σκληρότητας είναι απαραίτητο για τη σταθεροποίηση των επιπέδων του pH.Το συνιστώμενο επίπεδο KH σε ενυδρεία reef είναι 6,5-8,0 dKH.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

11,80 € (Με Φ.Π.Α.)

1.3 kg

Άλλες πληροφορίες

Δοσολογία: διαλύστε 80 g ρυθμιστικού διαλύματος KH σε 1000 ml νερού RODI. Η δοσολογία θα πρέπει να καθορίζεται από τα αποτελέσματα των δοκιμών ύδατος και την κατανάλωση καθημερινών κοραλλιών.Πριν από την εφαρμογή του διαλύματος του ρυθμιστικού διαλύματος KH στο νερό, συνιστάται να εκτελέσετε μια δοκιμή νερού για να ελέγξετε τις τρέχουσες παραμέτρους του νερού.
Η μέγιστη ημερήσια δόση είναι 20 ml ανά 100 λίτρα νερού. 20 ml διαλύματος ρυθμιστικού διαλύματος KH αυξάνει το επίπεδο KH σε 100 λίτρα νερού κατά 0,5 dKH.
Το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για περιστασιακή χρήση για την εφάπαξ αύξηση του επιπέδου ΚΗ. 10 g ρυθμιστικού διαλύματος ΚΗ σε 100 λίτρα νερού αυξάνει το επίπεδο KH κατά περίπου 3,3 dKH (Alk 1,18 meg / l). Δεν συνιστούμε την αύξηση του επιπέδου KH κατά περισσότερο από 0,5 dKH την ημέρα. Προκειμένου να διατηρηθεί η ιοντική ισορροπία, θα πρέπει επίσης να εφαρμοστούν άλατα ασβεστίου, μαγνησίου και υφάλου υφάλων. Περιέχει NaHCO3. ΗΠΑ: Διαλύστε 1,28 φλιτζάνια του προϊόντος σε 1 US gal απιονισμένου νερού.
Κράτησέ το μακριά απο παιδιά. Προϊόν αποκλειστικά για ενυδρεία. Δεν είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία